Ovi Zagrepčani izrađuju fantastične dekorativne predmete od betona koji pašu u baš svaki stil interijera

Za sve Zagrepčane koji su u procesu uljepšavanja svog doma nakon potresa ili jednostavno žele nove i moderne dekoracije, imamo za vas odličan prijedlog.

‘Kutnakvadrat’ je moderni zagrebački brend u kojem možete nabaviti razne dekorativne predmete od betona u industrijskom stilu. Potpisuju ih Tonči Urošević i Krešimir Tušak, koji su s izradom počeli prije tri godine, a već su se uzdigli u prepoznatljive product designere na zagrebačkom tržištu.

 

Njihov showroom na adresi Medulićeva 6 izgleda kao prava botaničko-dizajnerska oaza. Tamo možete nabaviti ukrasno bilje u zanimljivim betonskim teglama, a s tim je proizvodom ovaj dvojac i započeo svoju dizajnersku priču.

Nakon što su shvatili da je beton inovativan i vizualno zanimljiv materijal koji se uklapa u gotovo bilo koji moderni stil dizajna, bacili su se na izradu raznih drugih predmeta. najprije su to bile stolne lampe, a sada u ponudi već imaju i 6 različitih oblika.

Izrađuju i betonske zdjele a najveći novitet su zidni tanjuri. Kod tanjura su napravili pravu revoluciju i pretvorili klasične zidne tanjure kakvih se sjećamo iz kuhinja i blagovaonica naših baka u suvremene poslastice za oči koje se savršeno uklapaju u dnevne sobe.

Osim u showroomu u Medulićevoj, njihove predmete možete naručiti i putem webshopa, a uloviti ih možete na nadolazećem design week-u koji će se održati od 1. do 9. 9. ove godine.


Komentari