Ovi odjevni predmeti sigurno se nalaze u vašem ormaru! Sada je prava prilika da ih nesebično donirate

Izvor: Pexels

U ovim izazovnim danima koji su iza nas, ali i onim koji nam tek slijede, svjedoci smo koliko se puno može napraviti kada se svi udružimo i pokažemo da nam je stalo. Područje Sisačko-moslavačke županije još će dugo trebati našu pomoć, a pored onih osnovnih namirnica, unesrećenima nedostaje i odjeće koja je ostala zatrpana u ruševinama.

Kako se nalazimo u zimskom razdoblju, noći su hladne i nužno im je osigurati toplu odjeću. Sve što trebate je zaviriti u svoj ormar i donaciju odnijeti na jedan od punktova, kojih je danas itekako puno. Vaša mali znak pažnje nekoga će ugrijati i zasigurno ga razveseliti. Portal Fashion.hr napravio je vrijedan popis na kojem se nalaze osnovne i potrebne odjevne potrepštine. Koliko možete izdvojite i pokažite da smo tu jedni  za druge.

  1. Jakne, idealne su one zimske. Ako imate neku koja vam stoji u ormaru, sada je pravi trenutak da ju proslijedite. Veličina nije važna, bitno je da je topla.

2. Topli džemperi, puloveri, veste i deblje majice, također su vrijedna donacija.

3. Kape, šal, rukavice, ovi dodaci izuzetno su važni zbog niskih temperatura i kiše koja se očekuje.

4. Hlače, trenirka, tajice ili traperice, što god ste u mogućnosti izdvojiti, poslužit će.

5. Čarape i potkošulje, itekako su potrebne zimi.

6. Cipele, koje god da imate (čizme, tenisice, gležnjače, gojzerice, gumena obuća), a što se tiče brojeva, podjednako nedostaje dječje i odrasle obuće, kao i muških i ženskih modela.

Također, poželjno je da prilikom pakiranja donacije naznačite koja je veličina odjeće ili cipela, kako bi one došle u prave ruke.


Komentari