Ovi božićni pokloni piknuli buju svakog Purgera ravno u srčeko: “NEMREM više! Zapamti…Volim te do Zagreba i natrag”

FOTO: Zagreb facts

Vrijeme darivanja sve je bliže, a kako bi na vrijeme odabrali idealne poklone za svoje najbliže, portal Zagreb.info od 23.11. do 21.12. svaki dan donosi zanimljive i originalne ideje za poklone!

Božićni pokloni često izazivaju minuse na karticama jer ih speglamo do ibera, ali i kreativnu blokadu kod svih nas koji želimo iznenaditi svoje najmilije krasnim božićnim poklonom. Em su darovi kojima ih želite iznenaditi često skupi, em često ne znate kaj točno kupiti, a morali biste nešto. Svi se slažemo da su zaslužili barem sitnicu od srca.

Ovoga prosinca izbjegavamo te probleme i donosimo nekoliko štosnih ideja za božićne poklone kojima budete razveselili i iznenadili svakog Purgera, Purgericu i sve ljubitelje Zagreba i zagrebačke šprehe jer ovak nekaj štosnoga ziher ne buju očekivali.

Darovi sa zagrebačkom šprehom uvijek su dobra ideja

Zagreb je uvijek dobra ideja. S tim su se svi složili. Svaki bi ljubitelj grada koji svakog ima rad trebao imati neki suvenir s kojim može poistovjetiti svoju ljubav prema gradu i purgerskom govoru. Nisi pravi fan ako nemaš barem majicu ili šalicu onoga što ili koga istinski voliš. Tako barem kažu. Majice, dukse (hoodice), ruksaci, šalice sa štosnim natpisima poput najte kaj zameriti, NEMREM, handrasta ili gospon ne budu ostavili ravnodušnim nijednog zagreboljupca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zagreb Facts (@zagrebfacts)

Božićni poklon mora izazvati reakciju

Emotivna reakcija kad se rastrga božićni papir u koji ste potajice negdje zamatali omiljeni dar govori koliko su se isplatili uloženi trud, vrijeme, ideje, novac i koliko poznajete osobu koju ste darivali. Ta se reakcija ne može sakriti ili odglumiti, a kad vidite osmijeh na licu znate da ste dobro odabrali. Zamislite reakciju kad otpakiraju duksu za ove hladne zimske dane na kojoj piše NEMREM. S obzirom na to da nas je 2020. emotivno iscrpila, ovo je duksa koja bude često bila dio svakodnevnog outfita.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zagreb Facts (@zagrebfacts)

Pokloni o kojima se priča, ali koje se i nosi

Svi smo dobili onaj dar koji smo pospremili u ormar odmah nakon što smo ga otpakirali i više nikada nije vidio danje svjetlo. Pokloni koji se pamte piknu naše najmilije ravno u srčeko i svima pričaju o njima. Često mislimo da su takvi darovi vrlo skupi, ali zapravo su skromni i jednostavni. Kod tih je darova bitno da kod osobe izazove pozitivnu reakciju i da u tom daru sebi nađu vrijednost i svrhu. Ne gledamo svi na svaku stvar jednako. Nekomu je to samo obična majica, a nekomu upravo ta ista majica ima posebno značenje. Neki od natpisa koji bi mogli izazvati posebne osjećaje kod ljubitelja Zagreba su:

Volim te do Zagreba i natrag
Zagreb je za mene raj jer tu se veli kaj
U Zagrebu sam se rodil i u Zagrebu sam zrasel

Uz te natpise valja izdvojiti i:

Nemrem
FKT Mi Se Ne Da
Dotepenec
Coprnica
Baš sam Če-Če
Najte kaj zameriti

Ovakve natpise ne viđate bilo kada i bilo gdje i sigurno ne budu vaše najmilije ostavili ravnodušnima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zagreb Facts (@zagrebfacts)

Božićni popusti do kraja prosinca

Projekt Zagreb facts osmislio je izvrsne natpise za svakog ponosnog ljubitelja Zagreba i zagrebačke šprehe. Božićni popusti traju do kraja prosinca. Škicnite ponudu i snižene cijene za štosni gešenk koji možete kupiti odmah u internetskoj trgovini. Dukse (hoodice) su na OVOM LINKECU, a majice i razni ostali proizvodi su na OVOM LINKECU.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zagreb Facts (@zagrebfacts)

Iznenadite frajlu i gospona koje imate rad božićnim poklonom koji budu dugo pamtili, a i furali.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zagreb Facts (@zagrebfacts)


Komentari