OVAKAV FITNESS STUDIO JOŠ NISMO VIDJELI! ‘TOČKICA na i’ novo je hit mjesto u Zagrebu, evo i zašto!

Photo: Facebook

Ovdje su fitness instruktori više rock zvijezde nego treneri, uz ljude dobrodošli su i psi, a tu je i showroom s kreativnom linijom odjeće D-Lab. Zagreb je ovog ponedjeljka konačno dobio “TOČKICA na i”, novi “concept” fitness studio koji je u detalje osmislio i uredio Domagoj Petrović, dugogodišnji zaposlenik najpoznatijih fitness studija u gradu, uz pomoć Melite Mauer, iskusne spinning trenerice i executive menadžerice.

Oboje vjeruju da svijet treba biti mjesto gdje se ljudi osjećaju jednako vrijedni, bez obzira na različitosti. To je i svojevrsni moto novog studija: “Mjesto gdje ste vi samo vi!”, tj. oaza u kojoj se ne brinete kako izgledate, odakle dolazite, ili koga volite. Nitko vam ne broji koliko ste kilometara prešli ili kilograma izgubili. Nitko ne gleda jeste li manji ili veći. U njemu ste dobrodošli, uvijek, baš takvi kakvi jeste.

Booty call, dance fit, ready to ride i funky cycling samo su neki od programa koje već danas možete upisati na adresi Rusanova 8, mjestu gdje se stvara zajednica sretnih ljudi.

“Na kraju, u Točkici vjerujemo jedni u druge. U medjusobnu inspiraciju. U napredak korak po korak. Vjerujemo u sebe. U ovaj grad i ove ljude. Mi smo “TOČKICA na i”. Dobrodošli doma!”, poručuje Domagoj s kojim najbolju kavu u gradu možete popiti u šarmantnom  baru u sklopu studija.

Dragi naši, hvala vam što ste svojim dolaskom uveličali otvorenje naše Točkice. Bilo nam je baš čarobno…?Photo credit: Jurica Treščin

Gepostet von Točkica na i am Mittwoch, 21. Oktober 2020


Komentari