OSTANITE SIGURNI I ZA BLAGDANE Pogledajte usluge sjajnih zagrebačkih restorana koji nude dostavu

Berislava Picek / CROPIX

Dostava hrane u Zagrebu odavno je postala jedan od najpopularnijih načina naručivanja obroka. Potražnja za dostavom naročito je porasla otkako su se pojavili dostavni servisi kao što su Glovo i Wolt. S obzirom na to da pandemija koronavirusa ne staje, dostava hrane često je dobra opcija umjesto dolaska u restoran. Ista je stvar i za nadolazeće blagdane. Ukoliko radite ili iz nekog razloga ne stignete pripremiti obiteljski ručak, opcija vam može biti dostava. U nastavku pogledajte najbolje zagrebačke restorane koji vam nude dostavu.

Bistro 5
Tim popularnog zagrebačkog restorana ”Pod Zidom” prvi je zagrebački virtualni restoran. U kratko vrijeme prošle su godine sastavili poseban meni i sjajna jela u kojima možete uživati iz udobnosti vlastitog doma. Sve narudžbe primaju preko servisa Wolt, Glovo te Pauza.hr.

Doomsday Pizza
Koncept ove zagrebačke pizzerije savršeno se uklopio u novonastalu situaciju. Preporučujemo da kušate neku od odličnih pizza koje možete pronaći na njihovom meniju. Ovaj lokal sve narudžbe zaprima preko servisa Pauza.hr

Batak Grill
Ovaj popularni zagrebački restoran omiljeno je mjesto za sve ljubitelje roštilja, a u njihovim sjajnim, modernim jelima i sezonskim namirnicama možete uživati narudžbom preko poznatog servisa – Glovo.

SOHO sushi i Hanami Street
Sve ljubitelje sushija razveselit će da mogu naručiti svoje omiljene zalogaje spravljene od kvalitetnih, svježih namirnica. Izbor je zaista veli. Naručivati možete putem dostavnih servisa Wolt i Pauza.hr.

El Toro
Restoran El Toro nudi ponešto za baš svakoga, bilo da preferirate mesna ili riblja jela ili pak egzotične menije u vege izdanju, sve ćete pronaći na dostavnom servisu Wolt, odakle možete i naručiti odabrani meni!

 

 


Komentari