‘OSMI UM’ IMA ODLIČNO RJEŠENJE! ‘Zašto čekati vikend za dobar provod kad se kod nas dobro zabavlja svaki dan!’

Foto: Fitness klub Osmi um

Ulazak u novu godinu često nas potakne na donošenje novih odluka vezanih uz svakodnevni život. Mnogi obećaju sami sebi da će se od nove godine više kretati, početi trenirati i zdravije se hraniti, općenito zdravije živjeti.

Ako tražite klub kojem biste krenuli trenirati, sukladno svojoj novogodišnjoj odluci, svakako obratite pažnju na zagrebački fitness klub “Osmi um”.

“Zaljubljenice u dobro društvo, dobru zabavu i dobar trening vam nude pravo mjesto za fitness. Mjesto na koje možda nećete svaki put doći dobre volje, ali ćete ga svakako napustiti s osmijehom na licu, ne misleći kako ste upravo vježbale već se dobro provele u super društvu.

I da, nećemo vam prodavati fore da smo najbolje, prve ili da ćemo napraviti čudo od vaših tijela dva tjedna prije nego se skinete u bikini. Želimo vam pružiti mjesto na kojem ćete se osjećati kao i mi – dobro u svom tijelu i vedra duha!

Zašto čekati vikend za dobar provod kad se kod nas dobro zabavlja svaki dan”, poručuju iz ove ‘tvornice’ dobrog raspoloženja i zdravog pristupa životu.

Foto: Fitness klub Osmi um

U sklopu svojeg djelovanja, “Osmi um” nudi nekoliko programa.

Insanity® Live je intervalni trening iznimno visokog intenziteta s kratkim razdobljima odmora. Tijekom treninga se izmjenjuju aerobni i anaerobni intervali, uz sagorijevanje do 1.000 kalorija po satu što za posljedicu ima brze rezultate u sagorijevanju masti i oblikovanju tijela o kakvom ste sanjali.

Ukoliko želite poboljšati kondiciju, eksplozivnost, rad srca, mišićnu konturu kao i cjelokupno tjelesno stanje i zdravlje, ovo je program za vas. Uz predano vježbanje rezultati su brzi i neizbježni.

Foto: Fitness klub Osmi um

Zumba – Zumba Fitness® je plesni fitness program inspiriran latino glazbom, no na satu se izmjenjuju mnogi internacionalni ritmovi. Ipak, temelj čine latino plesovi poput salse, cumbie, merenguea i reggaetona.

Zumba® je intervalni trening u kojem se izmjenjuju brzi i spori ritmovi te se na taj način dobiva optimalni učinak u sagorijevanju kalorija i oblikovanja tijela.

Najvažnije je da je Zumba® zabavna i zarazna, pa se svi rado vraćaju i nakon treninga odlaze s osmijehom na licu. Upravo zato je vrlo brzo postala najuspješniji svjetski plesni fitness.

Foto: Fitness klub Osmi um

Strong Nation® – HITT (High Intensity Tempo Training) je novi HITT program u fitness svijetu.

Kombinacija borilačkih vještina, čučnjeva, iskoraka, sklekova i to sve u ritmu muzike naprosto od vas izaziva da budete bolji i jači i napravite to još jedno ponavljanje.

OBLIKUJTE MIŠIĆE – Vaši trbušnjaci, noge, ruke, gluteus će se tonirati uz svaki čučanj, plank i sklek. Strong Nation® je trening za cijelo tijelo.

POTROŠITE KALORIJE DO MAKSIMUMA – Kombiniranje visoko intenzivnog treninga s kondicioniranjem mišića potiće veću potrošnju kalorija za vrijeme i nakon treninga.

SVAKA MINUTA JE BITNA – Jednostavno je: Muzika je napravljena da paše treningu te vas tjera da se gurate do krajnjih granica i vidite rezultate prije.

Pokažite da možete više i jače – poručuju iz fitness kluba “Osmi um”.

Inače, klub se nalazi na adresi Andrije Žaje 10 u Zagrebu, a sve informacije možete dobiti na broju mobitela 098 471 946 te na mailu [email protected].

Foto: Fitness klub Osmi um


Komentari