Osim što u ponudi imaju pivomat i deterdžentomat, u ovom zagrebačkom dućanu možete napuniti frižider po povoljnim cijenama

FOTO: Ivan Klindić

Žabac Food Outlet najveći je outlet s hranom u Hrvatskoj i trgovini jeftine hrane koju trgovački centri i tvornice zbog raznih razloga nisu uspjeli prodati, a cijene su i do 90 posto niže nego u ostalim trgovinama.

Nalazi se na dvije adrese u Zagrebu – u samom centru u Ulici Ivana Tkalčića i na Trešnjevci, Tratinska 80a, a kako su nam najavili idejni začetnici, najkasnije do Uskrsa planiraju otvoriti novu poslovnicu, ovaj put u Novom Zagrebu ili Dubravi, ovisno o tome gdje nađu najprikladniji i najbolji prostor.

Žabac Food Outlet radi od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat dok nedjeljom ne rade.

>> (FOTO) Maja i Mario vratili su osmijeh građanima: Upoznajte idejne začetnike koji se kriju iza omiljenog zagrebačkog dućana

Osigurajte zalihe slatkog za stresne dane kada vam treba “doza šećera”, pića po povoljnoj cijeni, ali i mesne proizvode.

Ovdje prevladava raznolikost hrane i pića po odličnoj cijeni, zato trk u kupovinu!

Pivomat – aparat za točeno pivo

U prvom hrvatskom food outletu Žabac predstavljen je pivomat – aparat za točeno pivo. Ovaj projekt i proizvod nastao je u suradnji s pivovarom Daruvar te kao prvi takav u Hrvatskoj izazvao veliko oduševljenje kupaca.

U suradnji s Centrom za inkluzvne radne aktivnosti zaposlena je jedna osoba s invaliditetom koja radi na pivomatu po 4 sata dnevno i kojoj pomaže radni asistent. Centar za inkluzivne radne aktivnosti je neprofitna organizacija koja svojim djelovanjem širi mogućnosti za jače uključivanje osoba s intelektualnim poteškoćama u društvo.

Pivo je vrhunske kvalitete, bez konzervansa te se prilikom točenja u boce ne pjeni čime se zadržava kvaliteta proizvoda. Jednom kupljena ambalaža može se ponovno koristiti pa se tako dodatno štedi novac, a i pomaže u očuvanju okoliša.

U ponudu su uključene i domaće craft pivovare. Koncept food outleta je hvalevrijedna ideja koja omogućuje kupnju kvalitetnih proizvoda po vrlo niskim outlet cijenama te se ova poslovna priča nastavlja širiti.

Deterdžentomat

Na Trešnjevci u Tratinskoj 80A predstavljen je i projekt deterdžentomat – aparat za deterdžente u rinfuzi, gdje se prodaje šest deterdženata raznih vrsta: sredstvo za pranje posuđa, omekšivač za rublje, detrdžent za rublje, univerzalno sredstvo, sredstvo za sanitarije te sredstvo za čišćenje stakla.

Litra, odnosno kilogram deterdženta košta od 5,99 do 7,99 kuna.

FOTO: Ivan Klindić


Komentari