OPREZ, DIJELITE DALJE! Obožava ih stotine tisuće žena, a oni ih varaju i kradu?! (FOTO)

Facebook

Kupovina putem različitih Facebook stranica u posljednje je vrijeme postala pravi hit.

Nije tajna kako žene spadaju u najpoželjniju kategoriju potrošača te kako će svaka pronaći koju kunu kako bi si priuštila koju novu krpicu u svome ormaru. S druge strane, tzv. ženske slabosti  razlikuju se od žene do žene pa zato ne čudi što se u kratkom vremenskom roku našla mora onih koji su na istima, odlučili zaraditi koju kunu.

I dok su one starije generacije nešto skeptičnije prema kupovini putem interneta te plaćanju proizvoda unaprijed, drugi ovaj trend uživaju već godinama i kako kažu, sretni su što imaju priliku kupiti nešto jedinstveno i drugačije. Međutim, čini se kako opreza nikada dosta.

Tako je na Facebooku osvanulo upozorenje jedne od djevojaka koje su preko popularne stranice WISE LADY odlučile naručiti komad odjeće.

”Prevarantice prve klase, ni za ludu glavu ne naručujte nista jer vam nikada nece stići ono sto ste im platili. Molim shareajte dalje.”, istaknula je u svojoj objavi P.J.


prevara
Screenshot Facebook

Naime, spomenuta stranica trenutno broji preko 140 tisuća obožavateljica, a ukoliko ju posjetite uvjerit ćete se kako se njihovi proizvodi prodaju po ne baš toliko niskim cijenama. Međutim, na istoj stranici vidjljivo je kako postoje i oni zadovoljni korisnici koji su uz riječi hvale, priložili i fotografije naručenih stvari.

Capture
Screenshot Facebook

Jeste li i vi imali slična iskustva i ukoliko jeste – pišite nam!

Komentari

loading...