Opremite svoj dom kvalitetno i povoljno uz najveće popuste u godini!

Foto: Meblo

U Meblo Tradeu vjerujemo da je svaki dom jedinstven i da treba sadržavati bit onoga tko u njemu živi. Stoga vas pozivamo da iskoristite najbolje popuste u godini u sklopu Black Friday akcije i uredite svoj dom u svome stilu po najboljim cijenama!

Ovaj jedinstveni shopping praznik već devetu godinu za redom stiže u Meblo trade salone i webshop te donosi neponovljive uštede i pogodnosti. Ove godine Black Friday kreće već u srijedu 23.11. i trajat će sve do nedjelje 27.11. Madraci i nadmadraci, kreveti, stolovi i stolice, sjedeće garniture, kuhinje i ugradbeni ormari, dječje i dnevne sobe, rasvjeta i asesoari te širok asortiman tekstila i dekora, čekaju da ih otkrijete uz uštede do čak 70% u Black Friday akciji od 23. do 27.11.

Otkrijte najatraktivnije brendove u akciji:

Calligaris namještaj i asesoari
Ovogodišnji Black Friday donosi popust od čak 20% na kompletan asortiman Calligaris i Conubbia by Calligaris namještaja i asesoara. Prednost Calligaris proizvoda odnosi se na izuzetno uravnotežen odnos kvalitete i cijene, što je rezultat neprestanog ulaganja u istraživanje i konstantan razvoj novih modela, bilo u klasičnom, bilo u modernom dizajnu. Na raspologanju je izvanredna širina kombiniranja materijala, boja, stilova i dimenzija po vlastitom izboru, što omogućava prilagodbu Calligaris proizvoda postojećem namještaju, ali i fleksibilnost prema veličini prostora koji je na raspolaganju. Stolovi, stolice, klupski stolići, sjedeće garniture, kreveti I asesoari Made in Italy dizajna čekaju da ih otkrijete uz 20% popusta u sklopu Black Friday akcije i to već od petka 18.11.

Foto: Meblo
Foto: Meblo

KARE namještaj, rasvjeta i asesoari
Jeste li spremni probuditi svoju umjetničku dušu, osvježiti estetiku vašeg ambijenta i usput uštedjeti? U sklopu Black Friday akcije darujemo 20% popusta na kompletan KARE asortiman namještaja, rasvjete i asesoara po narudžbi te 35% na odabrani asortiman iz izloga i sa zalihe. Na taj način možete opremiti svoj dom zanimljivim i kvalitetnim komadima koji oduzimaju dah. Brend KARE simbolizira ideje za uređenje doma koje su jedinstvene, nekomformističke i autentične – nikada dosadne i uvijek prepune mašte i inspiracije. Pomalo luckasti, ali unikatni komadi namještaja njihov su glavni adut, i svakom domu pridodaju nezaboravljivi stilski pečat. Zaronite u jedinstveni svijet KARE namještaja, rasvjete i asesoara i iskoristite Black Friday popuste!

Foto: Meblo
Foto: Meblo

Sphera kuhinje i ugradbeni ormari
Izbor proizvoda u relaciji s funkcionalnim i prostornim zahtjevima te mogućnost personalizacije, ključni su momenti u odabiru savršene kuhinje i ugradbenog ormara. Vodeći se tim načelima, Sphera naglasak stavlja na kvalitetu i dizajn te široku mogućnost odabira materijala i boja. Uvijek korak ispred u praćenju novih tehnologija i tehnika obrade materijala, Sphera nudi jedinstven spoj modernog dizajna i tradicije kvalitete. Minimalističkim dizajnom čistih linija i inovativnim rješenjima, Sphera kuhinje i ormari odgovaraju na zahtjeve suvremenog življenja ostavljajući prostor originalnim idejama klijenata pri kreiranju doma po vlastitoj želji. Sphera kuhinje i ormari sniženi su 33% u sklopu Black Friday akcije, stoga posjetite najbliži Meblo trade saklon ili se obratite našim online stručnjacima već danas, i odaberite svoju kuhinju i ugradbeni ormar iz snova!

Foto: Meblo
Foto: Meblo

Feydom garniture
Garniture za sjedenje Feydom odlikuje moderan dizajn, vrhunska kvaliteta, funkcionalnost, fleksibilnost te bogat izbor boja i tkanina. Sjedeće garniture Feydom su dobitnice brojnih priznanja i nagrada za dizajn. Riječ je o multifunkcionalnim garniturama modernog izgleda koje se jednostavnim prerasporedom pretvaraju u ležaj, a kvaliteta sjedenja i spavanja su jednake. Proučite ponudu i odaberite svoju idealnu garnituru! U sklopu Black Friday ponude sve Feydom garniture snižene su 25% ! Posjetite www.meblo.hr/feydom i pronađite svoju sjedeću garnituru iz snova.

Foto: Meblo
Foto: Meblo

MIOTTO DESIGN namještaj i asesoari
Program Miotto predstavlja cjelokupni životni koncept koji objedinjuje trendove i stilove iz cijelog svijeta. Vrlo je profinjen u svojoj suštini i već na prvi pogled pobuđuje osjećaje bezvremenske privlačnosti i ljepote. Asortiman objedinjuje veliki raspon materijala, tkanina, sastava i dizajna, u svakom aspektu suvremenih, ali istovremeno i vrlo udobnih i privlačnih. Prekrasni oblici određuju Vaš prostor i odražavaju Vaš osobni stil koji će uz namještaj iz programa Miotto biti sofisticiran, skladan i profinjen. Iskoristite 30% popusta na Miotto design asortiman namještaj te 18% na asesoare i opremite svoj dom kvalitetno i povoljno.

Foto: Meblo
Foto: Meblo

Sve to, i još mnogo toga, nudimo vam u neponovljivoj Black Friday akciji u Meblo trade-u od 23. do 27.11.2022.


Komentari