Oni prodaju cjePivo! Saznali smo gdje ga možete naći, a osim piva, na ovom ćete mjestu naći još svakakva čudesa!

Foto: Grunt/Instagram

Vrijeme darivanja sve je bliže, a kako bi na vrijeme odabrali idealne poklone za svoje najbliže, portal Zagreb.info od 23.11. do 21.12. svaki dan donosi zanimljive i originalne ideje za poklone!

Ova je godina mnogima bila teška, a ono što su svi shvatili je kako nisu bitne materijalne stvari, već upravo one drugo. Kava s prijateljicama, šetnja s bakom ili pivo s dečkima je nešto što je postalo luksuz, a tako nešto prije epidemije nikome nije palo na pamet.

Ako ste u nedoumici oko božićnog poklona, donosimo vam ideju koja bi mogla razveseliti vas i vaše bližnje. Craft pivovara PriMarius nudi razna piva, a ono koje je osvojilo srca ljubitelja ovog napitka ima naziv CjePivo.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli GRUNT SHOP (@grunt.shop)

Sigurno vas zanima gdje se ovo pivo simpatičnog naziva može kupiti, zato smo se bacili u potragu i otkrili kako je dostupno u Gruntu na Kvatriću.

Trgovina je to koja se nalazi u sklopu jedne od popularnijih zagrebačkih tržnica, a nudi vrhunska vina, domaća i strana craft piva, domaće rakije i likere te raznih slatke i slane delikatese domaćih OPG-ova.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli PriMarius Craft Brewery (@primariusbrewery)

Svoju dozu omiljenog napitka, ali i omiljene domaće poslastice, u Gruntu možete ne samo kupiti, već i degustirati. Narudžbe su moguće i online, zato znate što vam je činiti ako se za blagdane želite počastiti dobrim pivom ili drugim najdražim napitkom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli GRUNT SHOP (@grunt.shop)

S bližnjima koje trenutno niste u mogućnosti vidjeti nazdravite preko video razgovora, ponašajte se odgovorno kako bi se stvari što prije vratile u normalu i pazite na sebe i druge.


Komentari