Omiljeni zagrebački Centar Kaptol otvorio svoja vrata u osvježenom izdanju

Foto: PR

Nakon nešto više od dvije godine radova i preuređivanja, omiljeni zagrebački premium lifestyle i shopping Centar Kaptol zasjao je u novom ruhu. Poznata shopping destinacija svih ljubitelja svjetskih premium brendova u osvježenom izdanju otvorio je svoja vrata i predstavio novu dimenziju kupovine i uživanja u bogatoj gastronomskoj ponudi. Dizajn samoga centra inspiriran starim Zagrebom privukao je brojne poznate uzvanike, a među prvima u bogatoj ponudi centra uživale su: Iva Radić, Marija Biščan, Iva Jerković, Jasmina Bagarić, Iva Todorić, Marijana Mikulić, Ana Maras Haramander, Enes Bešlagić te brojni drugi.

Bogat program svojim je nastupom, na iznenađenje mnogih, upotpunila i glazbenica Nina Badrić, a druženje povodom otvaranja nastavilo se razgledavanjem centra te uživanjem u fuziji barske i gastronomske ponude.

Foto: PR

“Preuređenjem i modernizacijom centra, kulturalno, društveno i stilski inspirirani bogatom prošlosti Zagreba, htjeli smo stvoriti jedinstveno mjesto koje će posjetiteljima nuditi predah u danu, znajući da opušteno mogu obaviti sve na jednom mjestu. Želja nam je bila odmaknuti se od isključive uloge centra namijenjenog shoppingu te staviti naglasak na lifestyle i gastro segment uz probranu ponudu sadržaja u ugodnom, zelenom ambijentu.”, istaknuo je Markus Pinggera, izvršni direktor Supernova Grupe.

Foto: PR

Supernova Grupa vlasnik je Centra Kaptol, a usmjerena je na razvoj i upravljanje komercijalnim nekretninama u Srednjoj i Istočnoj te zapadnoj Europi. Supernova Grupa u Hrvatskoj posluje u devet gradova na 15 trenutno aktivnih projekata.

Novouređeni prostor tematski je razdijeljen po etažama, na ukupno 40.000 kvadrata. U opuštenijoj atmosferi sve se može obaviti na jednom mjestu – od uobičajenih zadataka poput nabavke dnevnih namirnica, do druženja, uživanja i izlazaka. Uz parfumerije, kino, fitness centar i druge atraktivne sadržaje, osiguran je i veliki garažni prostor. Opuštajuća atmosfera upečatljivih zelenih površina dodatno uljepšava multifunkcionalni prostor. Ovaj luksuzni trgovački centar posjetiteljima tako pruža priliku za predah od dinamičnog načina života, a upravo raskošna vanjska terasa produžetak je shopping centra te pruža čaroban pogled na samu jezgru grada te objedinjuje gastro i barsku ponudu. Ljubiteljice mode moći će uživati i u novoj eri lifestyle shoppinga. Trenutno su otvorene 34 trgovine poznatih svjetskih brendova, među kojima su: Alfa vision optika, Andrews baby company, Barbieri’s restoran, Barbieri’s caffe bar, Barbour, Beer bar, Bio&Bio, Bonkulović delikatese, brigada*, Premium Cigars, The Core, dm drogerie markt, Douglas parfumerija, Et Cetera, Frida bar & bistro, Gant, Journal, Kaptol Boutique cinema & Bar, Khala restaurant & bar, Konzum, Magnolia, Maras, Max&Co., Nebo, Orlandofit fitness, Palmers, Poliklinika Milojević, Polo Ralph Lauren, PrimaPharme ljekarna, Puntino, Seventy, StarFitness, Svijet Medija, Zoo city, a do kraja godine Centar Kaptol postat će bogatiji za još deset novih.

Foto: PR

Na radost svih posjetitelja, u danima otvaranja 20. i 21. svibnja Centra Kaptol pripremio je brojna događanja i iznenađenja za sve svoje posjetitelje. Osim posebnih brojnih popusta, posjetitelji će tako moći uživati i u ekskluzivnoj modnoj izložbi poznatih fashionistica koje će nas svojim modnim savjetima i kombinacijama provesti kroz najnovije svjetske trendove. Također, brojne ljubiteljice šminkanja od poznatog makeup artista Saše Jokovića učit će o beauty tajnama, a za predah od shoppinga idealno mjesto je terasa CK Kaptol Dvor. Centar Kaptol u subotu 21. svibnja započinje i s novim vikend programom Brunch & Lunch! U subotu će posjetitelji na otvorenoj terasi Centra Kaptol na 2. katu od 13 do 15 sati moći uživati uz ritmove DJ Pepi Jogarde-a te ukusnim zalogajima i zanimljivim, osvježavajućim pićima po promotivnim cijenama. Zabava se petkom i subotom nastavlja i u večernjim satima, od 18 sati do 21 sat organizirano je uživanje pod proljetnim nebom na terasi uz zvuke DJ Garde-a. U Centru Kaptol nalaze se i inspirativni foto korneri na kojima ćemo moći uhvati i zabilježiti one sretne trenutke s dragim osobama.

Magnolia slastice će u petak i subotu od 9 do 12 sati posjetiteljima dijeliti besplatne kave, a promotorice Centra Kaptol darovat će posjetiteljima ukusne kokice. No, iznenađenjima ovdje nije kraj jer Centar Kaptol je pripremio još niz zanimljivih iznenađenja tijekom cijeloga vikenda.

Foto: PR

Centar Kaptol svakog drugog četvrtka u mjesecu, počevši već od 09. lipnja, najavljuje Chill & shop Predah četvrtkom – a upravo je to idealna pozivnica za opuštajući predah od radnih obaveza. Uživanje u širokoj barskoj ponudi i ukusnim gastro delicijama na otvorenoj terasi uz zvuke domaćih DJ-a svakako postaju najpoželjnija destinacija četvrtkom.

Foto: PR

Centar Kaptol ponovno postaje nezaobilazno mjesto u kojemu se spaja omiljena fuzija zabave, shoppinga i neodoljive gastro ponude, a samo srce Zagreba novim uređenjem Centra Kaptol ponovno je zaživjelo.

Foto: PR


Komentari