Oduševit će vas: Popularni brend predstavio ‘Disney’ kolekciju obuće i torbi

Instagram

Često imamo prilike vidjeti kako modne kuće na svoje odjevne predmete i obuću stavljaju popularne likove iz crtića i filmova. Ni brend Aldo nije iznimka, a upravo je taj brend odlučio izdati kolekciju sa slavnim crtanim junacima Mickey Mouseu i njegovoj družici Minnie, piše miss7.

Predstavljeno je nekoliko ženskih, ali i muških modela obuće. Prve u nizu su klasične štikle u crnoj i žutoj boji koje na peti imaju apliciran lik Minnie, a mogu se pronaći i u leopard modelu koji ima otisnut oblik glave, kao i u bijeloj boji s crnom glavom Mickeyja i crvenim detaljima. Njihova cijena je 90 dolara, odnosno 604 kune.

Screenshot

Također, u ponudi postoje i gležnjače na petu koje dolaze u tri modela – traper, crnom i leopard. Traper i crne gležnjače imaju lik Minnie Mouse dok leopard model, kao i na štiklama, ima oblik glave crtanih junaka. Njihova je cijena 110 dolara to jest 739 kuna.

Screenshot

Čak i ako nisi ljubiteljica visokih peta, u ovoj kolekciji možeš pronaći i tenisice koje se navlače po cijeni od 70 dolara odnosno 470 kuna.

Screenshot

Isto tako postoje i niske kožnate čizme kojima na straženjem djelu piše Mickey Mouse, a dolaze u crnoj i bijeloj verziji. Njihova je cijena 140 dolara što bi billo 940 kuna.

Screenshot

Ni modeli torbi nisu razočarali pa tako imamo čak četiri modela. Leopard kožnati ruksak sa zatvaračima u zlatnoj nijansi, zatim crna torba ovalnog oblika s imitacijom srebrnih zakovica te crnim likom na sredini. Za ljubiteljice malih torbi također se može pronaći svašta, kao na primjer pismo torba u bijeloj boji s crno iscrtanim likovima i crvenim detaljima te klasična mini city bag u crnoj boji s likom Minnie Mouse.

Screenshot


Komentari