Oduševile su britanski Vanity Fair, a danas svoj nakit prodaju u Milanu, Firenci i drugim europskim destinacijama!

foto:Instagram/vitruminfabula

Vrijeme darivanja sve je bliže, a kako bi na vrijeme odabrali idealne poklone za svoje najbliže, portal Zagreb.info od 23.11. do 21.12. svaki dan donosi zanimljive i originalne ideje za poklone!

Nakit je još uvijek jedan od najčešće biranih poklona, a mi vam donosimo jedan zbilja poseban –  “Vitrum in Fabula (lat. Staklo u Bajci)”, nakit koji nastaje u tehnici fuzije stakla, a  potpisuju ga Nina i Mia, akademske umjetnice.

2018.  i 2019. godine nakit Vitrum in Fabula je bio prikazan na stranicama britanskog Vanity Fair-a. Osim kod nas, Vitrum in Fabula možete pronaći u Milanu, Firenci i drugim europskim destinacijama  te na webu www.vitruminfabula.com, a same radove možete pogledati i na Instagramu, te Facebooku.

Mi smo pregledali webshop, na kojemu se nalazi 13 kolekcija, a uz to imaju i posebne ponude. Od trinaest kolekcija, predstavljamo po tri para naušnica iz tri različite kolekcije. Ponuda je toliko široka, šarena i raznovrsna da je zbilja bilo teško odabrati samo tri, stoga smo ih birali po veličinama i obliku.

Svaki komad nakita nosi sa sobom svoju priču, a detalje saznajte OVDJE.

Kolekcija AKIRA – SUGIMURA 180,00 kn

https://vitruminfabula.com/

Kolekcija YODA – ELECTRA 180,00 kn

vitruminfabula.com

Kolekcija NUA – CHAGALL -MAXI- 150,00 kn

vitruminfabula.com

Komentari