ODMAH PRIPREMITE KARTICE: Evo gdje se u Zagrebu nalaze najbolji popusti

FOTO: Designer Outlet

Bez obzira planirate li ljeto provesti na moru ili u gradu, sigurni smo da ste već osmislili vaš savršeni ljetni outfit. Dok željno iščekujemo sezonska sniženja kako bismo uhvatili must have ljetne odjevne komade, u Designer Outletu Croatia ovog vikenda počinje VIP PRESALE tjedan koji članovima VIP Cluba priprema ekskluzivnih dodatnih 20% popusta na već snižene outlet cijene i na cijeli iznos kupnje. Dodatni popusti vrijedit će u 39 trgovina – Armani Exchange, Under Armour, Guess, Replay, Home&COOK, XYZ, Scotch&Soda, Wrangler, Lee i Sportina samo su neki od brendova s popisa koji možete potražiti na designeroutletcroatia.com.

Imate li ovaj proizvod u svojoj smočnici? Odmah ga bacite, postoji mogućnost od gušenja!

Nakon čišćenja ormara od zimske garderobe, sada je pravi trenutak za ljetni shopping i nove modne kombinacije. U ponudi preko 100 fashion i lifestyle brendova u modnom gradiću na otvorenom možete pronaći sve trendi komade odjeće, obuće i modnih dodataka od kojih se nećete odvajati ove sezone.

Ljetovanje bez puno brige: Otkrijte kojih 7 proizvoda će vam pomoći

Zašto čekati sezonska sniženja kad vas od 20.6. do 28.6. u šarmantnoj atmosferi modnog gradića očekuje poseban shopping tjedan uz neodoljive popuste. Sve što trebate učiniti je prijaviti se u VIP Club na web stranicama Designer Outleta Croatia koji će vam omogućiti da već sada nabavite sve ljetne modne favorite uz dodatnih 20% popusta na već snižene outlet cijene od 30 do 70 %. 


Komentari