Odgođeno otvaranje nove shopping meke u Zagrebu, poznat novi datum

Ako ste među onima koji željno iščekuju otvaranje Designer Outlet Croatia, morat će se strpjeti još malo da novi vrhunski outlet u Hrvatskoj, smješten nasuprot robne kuće IKEA u Rugvici, otvori svoja vrata. Naime, novi datum otvorenja je četvrtak, 21. lipnja u 17 sati, piše Poslovni.hr.

Završni radovi zahtijevaju više vremena kako bi se Designer Outlet Croatia dovršio u skladu s profesionalnim standardima, a investitori su svjesni da su očekivanja od novog outleta visoka, jer će ponuditi više od stotinu modnih i lifestyle brandova.

“Ovu smo odluku donijeli nastavno na naše obećanje građanima Hrvatske, kao i budućim kupcima, kako bismo im omogućili uistinu jedinstveno iskustvo kupovine u novom outletu”, istaknuo je Branko Mihajlov, direktor Designer Outlet Croatia. Dodao je da će otvorenje odgoditi za 21. lipnja kako bi outlet u potpunosti bio spreman i kako bi mogli opravdati sva očekivanja.

Designer Outlet Croatia, čije je otvorenje najprije najavljeno ovaj četvrtak, zajednički je poduhvat tvrtke IKEA Centres i Mutschler Outlet Holding AG, a njime će upravljati jedan od najvećih europskih upravitelja outleta, ROS Retail Outlet Shopping. Oni već surađuju na projektu Designer Outlet Algarve u Portugalu, koji je svoja vrata otvorio prošlu jesen.

Komentari

Komentari