Od odjeće, nakita do stripova, gramofona i puno više: Ful Kul Buvljak vraća se u studenom

Foto: Ful Kul Buvljak

Prve subote studenog, plato zagrebačkog Boogaloo Cluba rezerviran je za novi Ful Kul Buvljak.

Kako ga opisuje službena najava događaja, radi se o jednom od najvećih i najboljih urbanih buvljaka u Zagrebu i šire. Najavljeno je mnoštvo zanimljivih izlagača, a posjetitelji se mogu zabavljati i na terasi kluba uz glazbu i piće.  Program šesto studenog započinje u 10:00 sati traje do 17:00 sati, a ulaz za posjetitelje je besplatan.

Podsjetimo, Ful Kul Buvljak održava se jednom mjesečno, a veliki interes ovomjesečnog izdanja proširilo je događaj na još dva manja platoa Boogalooa. Konkretno, na bočnom platou, lijevo od ulaza po stepenicama koji gleda na ulicu te donji plato na samom ulazu na onaj glavni.

“Ful Kul Buvljak nije samo običan buvljak jer pored bogate i raznovrsne ponude ima svoj stil i stav, a atmosferu takvu da neki posjetitelji dolaze samo na druženje, piće i glazbu koju će ovoga puta vrtiti Tomi Phantasma na terasi kluba gdje ćete moći uživati i družiti se uz set 80’s, new wave, post punk, dark, rock,…. hitova kao i kultnih ali manje poznatih pjesama”, obećava Ful Kul Buvljak u opisu događaja.

Organizatori dodaju i kako će ponuda u studenom biti na razini s istim događajima u Amsterdamu, Berlinu i Londonu.

Koncipiran na prodaji i zamjeni raznoraznih zanimljivih stvari tj predmeta, Buvljak je otvoren svima koji žele prodati, zamijeniti ili izlagati svoje kolekcije odjeće, obuće, nakita i drugih modnih dodataka, kao i umjetnina, knjiga, stripova, gramofonskih ploča, CD-ova, DVD-ova, kazeta, VHS-a, poštanskih markica, crteža, plakata, bedževa, prišivaka, instrumenata, antikviteta, svijećnjaka, ogledala, lampi, bicikala, čak i vlastito dizajnirane i/ili izrađene proizvode.

Na događaj su pozvani i cijepljeni i necijepljeni, ali zbog sigurnosnih mjera, kapacitet štandova je smajen, a između istih razlika će biti metar i pol.

Moramo napomenuti da će zbog mjera sigurnosti tj razmaka između svakoga štanda morati biti 1,5 metar, kapacitet štandova biti smanjen pa molimo da se požurite sa rezervacijama.

Prijavite svoj štand

Mjesta za izlagače su već planula za studeni, ali ako želite izlagati na nadolazećim izdanjima, organizatori vas pozivaju da se prijavite na e-mail adresu [email protected]. Preko maila dobiti ćete sve dodatne informacije za postavljanje svog štanda.
Ime i prezime, umjetničko ime ili naziv firme, grupe, dućana, opis artikala koje želite prodavati/izlagati (s par fotografija ako je moguće), neki su od podataka koje morate poslati.

Radno mjesto je veličine 150 cm, a u prijavi organizatori mogu naglasiti imaju li svoj stol za izlaganje ili im Ful Kul Buvljak može ponuditi stol veličine 120×80 cm. Također izlagačima se može ponuditi i stol dimenzija 200×100 cm, primarno rezerviran za izlagače s gramofonskim pločama i težim stvarima.

Kotizacija za mjesto izlaganja iznosi 40 kuna, a ovisno trebate li stolove, može se povećati na 60 kuna (za stol 120×80) ili 80 kuna (za stol 200×100). od Buvljaka možete zatražiti i vješalicu za vješanje stvari koja dođe dodatnih 20 kuna.


Komentari