OD GLAVE DO PETE: Uđi u Novu sa stilom, poput dražesnog blagdanskog poklona!

foto: Karmen Poznić

Vrijeme darivanja sve je bliže, a kako bi na vrijeme odabrali idealne poklone za svoje najbliže, portal Zagreb.info od 23.11. do 21.12. svaki dan donosi zanimljive i originalne ideje za poklone!

Jedna od prvih asocijacija kad pomislim na doček Nove godine, svakako je crvena boja. Da, teška su vremena, kako ćemo proslaviti ulazak u novu godinu još nitko ne zna, no to ne znači da u istu ne možemo ući sa stilom – crvene od glave do pete, ako to želimo!

foto: Karmen Poznić

Najljepši trenuci svake blagdanske sezone dolaze s potpisom Boudoir, superkreativnih sestara Morane Saračević i Martine Čičko Karapetrić koje nastavljaju uveseljavati obožavatelje njihova ženstvena, romantična i gotovo bajkovita svijeta u kojem nema mjesta za teške životne teme već je fokus na stilskim izazovima. Koju haljinu odabrati? Kako se predstaviti u najboljem svjetlu? Sva ta pitanja dolaze s odgovorima koja imaju zajednički predznak – Boudoir.

foto: Karmen Poznić

Njihova junakinja ove sezone nosi samo najljepše crvene komade, odjevena je od glave do pete u pomno osmišljenje kreacije i izgleda poput dražesnog blagdanskog poklona.

foto: Karmen Poznić

Zamotana i stilizirana u predimenzioniranu mašnu i haljine, nosi ključne Boudoir komade i slavi život u njegovoj najljepšoj formi – Holiday sezona službeno je otvorena jer Boudoir slavi, ali ovaj put u najraskošnijem kućnom izdanju. Zašto bismo se odjevali za druge kada se, zapravo, cijelo vrijeme, odjevamo zbog sebe i vlastitog najljepšeg osjećaja? Slavimo život, njegovu ljepotu i iskrenu emociju, istu onu koja nam toliko treba u 2020-oj.

foto: Karmen Poznić

Ova modna priča otvara nam vrata Boudoir zemlje čudesa u kojoj stanuje Kraljica Srca, ona koja osvaja na prvi pogled i nosi samo najbolju, gotovo unikatnu modu koja izaziva zavist, ali i opčarava svojim total look-om.

foto: Karmen Poznić

– U ovom teškom vremenu koje nam na lice stavlja zabrinutost umjesto osmijeha i osjećaja radosti odlučile smo dati sve od sebe i pripremiti modnu priču s kojom možemo zaključiti 2020. godinu, poručile su sestre Morana i Martina.

Iako smo se danas orijentirali na predivnu čaroliju koja je tek izašla iz Budoirove radionice, ona je naravno samo tek uvod u ponudu Budoira! Na web shopu uočili smo predivne odjevne predmete idealne za ovo blagdansko doba i poklon pod bor! Provjerite cijelu ponudu na ovom LINKU i poklonite sebi ili dragoj osobi nešto što će uvijek čuvati i pamtiti!


Komentari