Obojana i njegovana kosa u samo 20 minuta? U ovome salonu je to moguće

Uslijed novonastale situacije te pandemije koja ne posustaje, promijenio se način života pa tako i uvjeti rada u uslužnim djelatnostima. Manji broj ljudi smije istovremeno biti u frizerskom salonu i vrlo je važno za svakog frizera da bude dobro organiziran, kako bi mogao ostvariti željeni učinak i prodati svoju uslugu što većem broju klijenata, a da pri tome ne pati kvaliteta usluge. Vrlo važan faktor u postizanju tog cilja je vrijeme.

Slijedom toga doznali smo kako je u frizerskom studiju Visage smještenom u zagrebačkoj Ljubljanici, vlasnica Tajana Grgec Otročak bojanje kose podigla na novu razinu korištenjem boja milk_shake visoke kvalitete s djelovanjem u samo 9 minuta. Riječ je o trajnoj boji, nove generacije, koja zbog balansiranih pigmenata, djeluje u tako brzom roku, a pri tome ima i njegujući učinak na kosu. Čitav postupak bojenja pojašnjava nam vlasnica salona, traje svega 20tak minuta, uključujući pripremu i pranje kose.

„ S obzirom da se radi o talijanskom proizvođaču boja, koji je vrlo brzo “odgovorio” na novonastalu situaciju, malo nakon lockdowna počeli smo koristiti spomenutu 9 minutnu boju, kako bi nam olakšala i ubrzala proces u salonu. Klijentice koje su nam dale povjerenje vrlo su zadovoljne učinikom, brzinom postupka i trajnošću boje“, otkrila nam je vlasnica salona.

Tajana nam je ispričala koliko je pandemija utjecala na poslovanje, te što se promijenilo.

“Pandemija je utjecala na poslovanje salona i to se prilično vidi/osjeti. Prije je atmosfera u salonu bila mnogo opuštenija, za razliku od sada, kada svi pazimo i na neki način se navikavamo na nove uvijete. Pridržavamo se svih propisanih mjera, pa tako nosimo maske, dezinficiramo radna mjesta i sve površine u salonu, klijenti se ne skupljaju u salonu, već se strogo pridržavaju zakazanog termina dolska. Pomalo se osjeća napetost, ali svi se trudimo da najbolje moguće odradimo posao uz poštivanje mjera, a da se pri tome i naši klijenti osjećaju ugodno, ležerno i sigurno”, kazala je.

Tajana je svojim klijenticama za vrijeme lockdowna rado telefonski dijelila savjete, ali je s konačnim otvaranjem salona ipak nastala poprilična gužva, jer su se klijentice zaželjele nove frizure.

“Lijepa, njegovana kosa je uvijek “in”. Tako da u našem salonu uvijek preporučujemo i nudimo vrhunsku njegu kose, na bazi proteina, koji su glavni sastavni dio kose. U jesenskom i zimskom razdoblju, kosu je, kao i kožu, potrebno uhraniti i hidratizirati. Kada je kosa njegovana, boju i stil frizure biraju klijentice po svom ukusu. Nastojimo im pomoći savjetima. Trenutno su najtraženije toplije nijanse, lagano nijansirane, tako da kosa izgleda prirodno i sjajno”, objasnila je Grgec- Otročak.

Ako se odlučite za posjet salonu Visage, možete se opušteno prepustiti Tajani u ruke, jer osim što ćete dobiti stručan savjet koja bi vam frizura najbolje pristajala, vaša kosa će biti nahranjena i njegovana što je u ovome salonu imperativ.

“Jako je važno njegovati kosu. Uslijed vanjskih utjecaja (vlaga, smog, klor iz bazena, toplina fena ili pegle za kosu,UV zračenje i sl.) naša kosa gubi svoj sastavni materijal, proteine, te postaje slaba, tanka i porozna. Kako bismo to spriječili, kosu je važno njegovati i hraniti. Za njegu u salonu koristimo milk_shake intrgrity liniju, dubinsku masku, maslac, proteinske ampule i ulje. To su proizvodi koji dubinsku hrane, vlaže i regeneriraju kosu. Rezultat je odmah vidljiv. Svojim klijenticama istu njegu preporučujem i kod kuće. Kod nas mogu nabaviti šampone, regeneratore, maske i ulja za kućnu njegu kose”, zaključila je.

Komentari