Obilježite važnu prekretnicu na njihovom duhovnom putu, evo ideje što pokloniti prvo pričenisicima i krizmanicima

Foto: PR

Krstitke, prva pričest ili krizma nezaboravni su dani u životu jednog dječaka i djevojčice, a da se razumijemo, i za njihove mame i tate. Prva pričest ili obred Svete potvrde, slavlje je kojim se obilježava početak njihovog duhovnog puta. To su trenuci čistih emocija o kojima će se pričati i s radošću pamtiti u godinama koje su pred njima.

Da bi njihova prva pričest ili krizma bila još nezaboravnija, potreban je poseban poklon. Nešto originalno, lijepo i vrijedno, nešto što govori o njima i priča o tom svečanom trenutku. Ako tražite savršen poklon za taj značajan dan, razmislite o kvalitetnom komadu nakita koji će rasti s njima i bit će uspomena koju će čuvati zauvijek. Što može biti dragocjenije od zlatne krunice ili nježne srebrne ogrlice s križem? Takav komad prikladnog nakita upotpunit će njihovu prvopričesnu ili krizmanu odjeću.

Idealan su dar i sitne naušnice, privjesci, jednostavne ogrlice ili personalizirani detalji na koje možete ugravirati ime ili poseban datum. Srce, križić ili anđeo samo su neki od motiva koji se daruju i koje djeca rado primaju kao dar od svojih najbližih. Ako tražite savršen poklon za svog posebnog dječaka ili djevojčicu, evo prijedloga za vas. Učinite to sa stilom i s nakitom iz Zlatarne Dodić koji će osvojiti srce vašeg slavljenika.

Kolekciju nakita sakralnih i prigodnih motiva potražite na prodajnim mjestima ili web shopu:

DODIĆ GOLD & DIAMONDS, Ilica 46, Zagreb
DODIĆ GOLD, Dubrava 2, Zagreb
DODIĆ GOLD CITY CENTER ONE WEST, Jankomir 33, Zagreb
DODIĆ GOLD CITY CENTER ONE SPLIT, Vukovarska 207, Split
DODIĆ GOLD MALL Of SPLIT, Josipa Jovića 93, Split
DODIĆ GOLD, Plitvice Mall, Čatrnja 172, Rakovica
WEB SHOP: www.zlatarna-dodic.hr

Komentari