Novo mjesto u Zagrebu gdje biljke vode glavnu riječ: Otvara se prodajno-izložbeni prostor

Vanja Šolin

U petak, 25. listopada 2019., Zagreb će dobiti još jednu zanimljivu lokaciju za sve koji vole ugodne interijere te koji uživaju u društvu biljaka. Na adresi Ulica kralja Zvonimira 24 otvorit će se Hortiart Home, prodajno-izložbeni prostor gdje će posjetitelji moći pronaći i kupiti biljku ili neki od pripadajućih detalja za interijer, zatim dobiti savjet na temu održavanja biljaka, dogovoriti uređenje vrta ili sudjelovati na radionici posvećenoj biljkama.

Hortiart se bavi projektiranjem, izvođenjem te održavanjem privatnih i javnih zelenih površina i vrtova, a u tome uživaju od 2011. godine. Prostor u Zvonimirovoj njihova je nadogradnja poslu u sklopu koje će klijentima te svim novim prijateljima pružiti mogućnost za druženje i upoznavanje na licu mjesta te priliku za predstavljanje svih budućih Hortiart Home kolekcija za uređenje interijera. Industrijski dizajn i crvena cigla osnovna su podloga za sve zelene priče ove šarmantne galerije. Također, jednom mjesečno svi zainteresirani moći će se potpuno besplatno konzultirati s Doktorom za biljke o svim pitanjima i savjetima koja ih zanimaju.

“Kroz proces osmišljavanja i uređivanja brojnih vrtova javljala se konstantna potreba za intervencijama u interijerima naših klijenata. Isto tako, svjesni smo da nažalost nemaju svi priliku imati vanjski vrt. Ovaj prostor je naš mali pokušaj da se ljudi usred grada barem na trenutak osjećaju kao da su negdje u prirodi i ponesu taj osjećaj sa sobom”, poručio je Tonko Katović iz Hortiarta.

Hortiart Home bit će otvoren dvokratno od ponedjeljka do petka, od 10 h do 13 h i od 16 h do 19:30 h te subotom od 9:30 h do 13 h.

Komentari