NOVI POTHVAT! Maja Šuput posudila glas popularnoj igrački za bebe: ‘Sretna sam što će uz moj glas djeca učiti prva slova’

Maja Šuput (Foto: Instagram/Maja Šuput)

Maja Šuput je prva poznata osoba na svijetu koja je posudila glas jednoj od najpopularnijih dječjih igračaka na svijetu Velikoj Seki Sveznalici.

Glas Maje Šuput, pjevačice i vlasnice brenda Majushka, djecu vodi u svladavanje motoričkih vještina, podučava ih abecedi, brojanju i bojama.

Foto: Press

Igračku Veliku Seku Sveznalicu su odobrila upravo djeca u Fisher-Priceovom Laboratoriju igre u kojem veliki umovi razmišljaju poput djece. Velika Seka Sveznalica uspješno je položila test malih stručnjaka i spremna je za igru, učenje i mekane zagrljaje, poručuju iz Fisher – Pricea, a u obitelji Maje Šuput već je pronašla posebno mjesto.

Foto: Press

“Velika Seka Sveznalica je zabava cijeloj obitelji, ne samo Bloomu. Učimo i smijemo se, ponovno smo djeca i slijedimo ritam i interese jednog nestašnog i znatiželjnog dječaka. Sretna sam što će uz moj glas i Veliku Seku Sveznalicu djeca učiti prva slova, riječi, boje, pjesmice i igre. Ništa nije ljepše od sretnog djeteta i ljubavi koju prenosi na sve oko sebe”, rekla je Maja Šuput.


Komentari