GUMENE SANDALE POPUT BRITVE, DJEVOČICI IZREZALE NOGU: Ukoliko ih imate doma, odmah s njima u smeće!

foto: MERCURY PRESS

Glasnogovornica lanca trgovina Next, kojih ima i u Hrvatskoj, kazala je da im je jako žao zbog ovoga što se dogodilo i da to shvaćaju vrlo ozbiljno.

Gumene sandale koje je dvogodišnja Esma Connor iz Velike Britanije dobila na poklon za rođendan, a koje su kupljene u trgovini Next za otprilike oko 80 kuna, ova djevojčica će dugo pamtiti. Naime, samo pola sata nakon što ih je obula, oko desnog gležnja pojavila se krv koja se slijevala niz stopalo. Djevojčica je vrištala od bolova. Njezini roditelji kažu kako je sandala ostavila duboku posjekotinu na nozi i traže da se povuku iz prodaje.

Otac Niall je rekao: “Veselo je trčala u njima oko kuće samo pola sata, a onda je dojurila do nas sva u suzama. Krvi je bilo posvuda, a ona se nikako nije mogla smiriti. Razumijem da nove cipele mogu nažuljati, ali ovo je bilo strašno. Jako sam razočaran jer često kupujemo kod njih”.

 

Foto: LAURA SHEPHERD/MERCURY PRESS
Foto: LAURA SHEPHERD/MERCURY PRESS

Njezina majka Lisa(26) je sve fotografirala i to objavila na internetu uz upozorenje drugim roditeljima da ne kupuju te sandale.

Majka je dodala: “Roditelji koji su vidjeli te fotografije komentirali su kako su i sami imali sličnih problema”.

Screenshot Next
Screenshot Next

Glasnogovornica lanca trgovina Next, kojih ima i u Hrvatskoj, kazala je da im je jako žao zbog ovoga što se dogodilo i da to shvaćaju vrlo ozbiljno. Zamolila je roditelje da im vrate sandale kako bi mogli istražiti što se zapravo dogodilo, piše 24sata.hr.


Komentari