Nova modna destinacija na istoku grada: Otvorio se novi outlet s poznatim brendovima sniženim i do 70%

Pixabay

U Zagrebu otvoren Fashion Outlet s odjećom popularnih svjetskih brendova sniženih do 70%

Nova modna meka se upravo preselila u zagrebačke Sesvete na adresu Zagrebačka cesta 36.

Naime, u istočnom djelu Zagreba prošlog otvoren je Fashion Outlet, nova omiljena modna destinacija za sve ljubitelje svjetski poznatih marki odjeće, obuće i modnih dodataka kao što su Patrizia Pepe, Hugo Boss, OVS, John Richmond, Roberto Cavalli, Cerruti 1881, Liu Jo, f.e.v. by Francesca E. Versace, Guess, Nike, Puma, Adidas po pravim outlet cijenama povoljnijim i do 70%!

Fashion Outlet nalazi se u sklopu sesvetskog Five Star Outleta koji je svoja vrata otvorio u travnju ove godine na čak 1200 četvornih metara te u kratkom roku oduševio kupce bogatim i raznovrsnim asortimanom više desetaka vodećih svjetskih brandova iz svijeta kozmetike, parfumerija, kućanstva i tehnike po trajno sniženim cijenama od 30 do 50 posto.

Ponuda je već zaludjela brojna poznata lica zagrebačkog javnog života, kao što su Ecija Ojdanić, Filip Juričić, Amar Bukvić, Renata Sopek, Hana Mašić, Anja Alavanja i Bojan Jambrošić koji su izabrali nekoliko neizostavnih komada za svoje ormare.

Sve novosti vezane uz ponudu, dodatne akcije te promjenu asortimana dolaskom novih brandova u ovu jedinstvenu outlet obitelj možete pratiti na službenim profilima na Facebooku i Instagramu.


Komentari