NOVA LJETNA ELFS KOLEKCIJA: Predivne ženstvene kombinacije u kojima će svaka žena htjeti zablistati ovog ljeta

Foto: Press / Danijel Galić

Ljeto nam je već odavno stiglo, a s njim i visoke temperature! Na samom vrhuncu ljetne sezone stigla nam je nova ELFS cruise kampanja snimljena u jadranskom ambijentu Mitan marine u Novom Vinodolskom.

ELFS cruise kolekcija inspirirana je retro estetikom prošlog stoljeća, Mediteranom i jednostavnošću. Kolekcija je pretežno monokromatska dok kod djela kolekcije s uzorcima dominiraju točkice i mornarske pruge. Dolazi u nježnim pastelnim bojama, s neizostavnom bijelom i puno nijansi zelene koja je ovosezonska IT boja. Osim pletenih artikala i izvezenih haljina esencijalni dio sofisticirane resort kolekcije čine senzualne duge i fluidne haljine.

Foto: Press / Danijel Galić

Senzualnost i elegancija 

Senzualnost, jednostavnost i elegancija savršeno opisuju nove ELFS duge večernje haljine. Rezervirane za glam ljetne večeri i svečane prigode senzualno ističu ženstvenost. Posebno izdvajamo jednostavne duge haljine od metaliziranog plisiranog pletiva čistih linija koj se u naborima spuštaju niz tijelo i izdužuju figuru, a možete ih birati u nekoliko nježnih pastelnih boja tipičnih za Mediteran – menta, lavanda i u boji marelice.

Foto: Press / Danijel Galić

ELFS cruise kolekcija

Predivan ambijent Mitan marine poslužio je kao idealna kulisa za casual dio iz nove ELFS cruise kolekcije. Pletene haljine i majice na prugice savršeno naglašavaju morski štih ljetne sezone, jer kakvo bi to ljeto bilo bez ijednog komada na mornarske prugice. Svi znamo da bijela boja ističe vašu preplanulu put, pa su takvi modeli “must have” svake ljetne garderobe. Za vječne romantičarke izdvaja se girly bijela haljina sa sitnim crnim točkicama i puf rukavima te bijelom kragnom, a modne zavodnice oduševit će ženstveni retro model crne haljine s bijelim točkicama.

Sve kreacije iz cruise kolekcije dostupne su u ELFS dućanima u Zagrebu, Splitu, Rijeci i u našoj novootvorenoj poslovnici na Hvaru te online putem našeg web shopa na www.elfs.hr. 


Komentari