NOVA LINIJA Kozmetika inspirirana japanskim beauty ritualima

Ljepota, nježnost, ženstvenost i savršenstvo – pojmovi su koji tek približno opisuju novu CHERRY BLOSSOM liniju iz kolekcije 100% SPA Kozmetike Afrodita. Japanke imaju višestoljetnu tradiciju njege kože, a trešnjin cvijet je među najcjenjenijima za savršeno njegovanu kožu.

Tajna njihove ljepote od sada je dio beauty rituala kolekcije 100% SPA Kozmetike Afrodita. Nadahnuta očaravajućim trešnjinim cvijetom, CHERRY BLOSSOM linija donosi ono najljepše što sakura ili trešnjin cvijet predstavlja.

Romantičan miris trešnjinih cvjetova utkan je u nježne i pahuljaste teksture koje zavode osjetila. Senzualno masažno ulje te slatki šećerni piling i neodoljivi mousse za tijelo dio su linije koja njegujućim SPA ritualima iz Kozmetike Afrodita daje potpuno novu notu.

Intima vlastitog spa rituala

„Kreirajući CHERRY BLOSSOM želja nam je bila donijeti svu raskoš trešnjina cvijeta u intimu vlastitih spa rituala. Trešnjin cvijet se u njezi kože koristi za dubinsku hidrataciju koja je više nego potrebna nakon zimskih mjeseci. Božanstveni sakura miris ostavlja trag ženstvenosti i proljetne razigranosti. Sva tri proizvoda se nadopunjuju i zajedno koži daju njegu kakvu može dati samo trešnjin cvijet“, izjavila je Mišela Firšt Vučenović iz Kozmetike Afrodita.

Brojni gosti su na predstavljanju linije uživali u japanskom ugođaju. Među njima su bile Stankica Stojanović, Diana Viljevac, Borna Kotromanić, Anja Alavanja, Emina Pršić, Maša Zibar, … Goste su pozdravile i djevojke u gejša kostimima, a uživanje je zaokruženo haiku poezijom o trešnjinom cvijetu. Svi prisutni su za uspomenu dobili i svoje ime ispisano na japanskom jeziku. S obzirom da sakura traje iznimno kratko tijekom travnja, trešnjin cvijet je bio simbolički prikazan u brojnim pojedinostima na događanju.

„Miris trešnjinog cvijeta me uvijek podsjeti na ljepotu proljeća, buđenje prirode, ali i na osebujnu žensku ljepotu. Moji spa rituali od sada neće biti zamislivi bez CHERRY BLOSSOM linije jer je jednostavno neodoljiva. Kozmetika Afrodita je još jednom uspjela nadmašiti očekivanja i prenijeti 100% SPA iskustvo“, izjavila je dizajnerica i pobjednica televizijskog showa Gospodin Savršeni, Stankica Stojanović.

Karite maslac + ogransko kokosovo ulje

100% SPA CHERRY BLOSSOM šećerni piling za tijelo s romantičnim mirisom cvjetova japanske trešnje i učinkom nježnog pilinga osigurava senzualni doživljaj njege za sve vrste kože. Pjenasta formula karite maslaca i organskog kokosovog ulja dočarava baršunasto meku te iznimno mirisnu, njegovanu kožu. 100% SPA CHERRY BLOSSOM mousse za tijelo s mirisom nježnih cvjetova japanske trešnje oduševljava laganom, pjenastom teksturom. Organski kakao i karite masla te milikapsule vitamina E se prilikom masaže nježno tope, štite od preranog starenja i osiguravaju nevjerojatno hidratiziranu i nadasve podatnu kožu.

100% SPA CHERRY BLOSSOM masažno ulje sa 100 % prirodnim uljima jojobe, suncokreta i organskog kokosa bogato hrani kožu, štiti ju od gubitka vlage i na dodir čini nježnom i glatkom poput svile. Očarava romantičnim mirisom vrtova japanske trešnje u cvatu i predstavlja nezaboravan doživljaj njege za vaša osjetila. Linija 100% SPA CHERRY BLOSSOM sadrži do 99 % sastojaka prirodnog izvora, ne sadrži parafin, silikone, parabene i veganska je.

 

Komentari