Nova kolekcija Puma tenisica donosi proljeće u grad

Svako godišnje doba nosi sa sobom svoje čari, a nakon duge i hladne zime, koja će jednom prestati, svi se vesele toplijim danima, u kojima odbacujemo kapute, šalove i teške čizme i uskačemo u laganu odjeću i udobniju obuću.

Shoe Be Do Puma

Zaključili smo kako je ožujak savršeno doba za novu kolekciju Puma tenisica, koje doslovno donose proljeće u grad. Pastelne boje, koje su već najavljivane kao apsolutni hit ove sezone, obojale su izloge ShoeBeDo dućana najnovijim Puminim modelima, koji će bez sumnje osvježiti svaku modnu kombinaciju. Za ljubitelje klasike, Puma je pripremila crne tenisice s odvažnim dizajnerskim touchem, koji definitivno plijeni pažnju svakim korakom.

Shoe Be Do Puma

Neodoljiva kombinacija brušene kože i svilenih vezica mami nas i podsjeća na sunčanu šetnju gradom golih gležnjeva. Tenisice su već sezonama omiljeni par obuće, a nove Pumice se odlično slažu uz svaki stayling; radilo se o trapericama, suknji, haljini – pastelne tenisice oduševit će i vas i sve oko vas. Novu Puminu kolekciju, kao prvi vjesnik proljeća, potražite u najbližem ShoeBeDo dućanu ili na samo klik udaljenom webshopu www.shoebedo.com


Komentari