NEDOSTAJE VAM IDEJA ZA BOŽIĆNE POKLONE? Donosimo vodič za blagdanski odabir poklona

Foto: Picjumbo

Bliže se magični blagdani, a vi još uvijek nemate ideju što pokloniti najdražima za Božić?

Ne brinite, izdvojili smo godišnji odabir poklona koji će vam znatno olakšati potragu te skratiti vrijeme.

Od personaliziranih kuharica, od šalica pa do mirisnih setova, sve od navedenih stvari može biti idealan poklon ispod bora, a inspiraciju možete pronaći na upravo na popularnim webshopovima, iz ugodnog kauča i toplog doma, uz svega par klikova i malo dobre volje.

Lokot s vašim inicijalima i A4 puzzle s fotografijom

Cijena: 199, 00 kuna

Foto: Poklonime.hr

Romantični set za ljubavni par, a sastoji se od lokota s inicijalima te A4 puzzlama po Vašem izboru fotografije. Poklon uključuje: A4 Puzzle od vaše slike (80 dijelova), 2 lokota sa srcem i vašim inicijalima s ključićem, ukrasnu aluminijsku kutija ‘Always in your heart’ u kojoj možete čuvati zajedničke uspomene.

Daska za kuhanje u obliku srca s Vašom porukom

Cijena: 149, 00 kuna

Foto: Poklonime.hr

Svi znamo da ljubav ide kroz želudac, zato poklonite mami, baki ili omiljenom paru koji uživa u kuhanju, dasku s porukom samo za njih i budite sigurni da će za Vas kuhati uvijek s ljubavlju.

Cijena: 199,00 kuna
Foto: Poklonime.hr
Ljubav naravno ide kroz želudac, to je svima jasno. Ipak da bi Vam mama, žena, baka, muž ili sin kuhali uvijek s ljubavlju, ponekad ih treba malo i potkupiti. Poklonite im samo njihovu personaliziranu kuharicu u koju mogu zapisivati svoje čarobne recepte koje slobodno mogu testirati na Vama.
Cijena: 89,00 kuna
Foto: Poklonime.hr

Keramička bijela šalica s božićnom ilustracijom dečka i curice i natpisom: All I want for Christmas is You obradovati će ljubitelje romantičnih poklona. Šalica se personalizira s  imenom po želji. Ručka šalice je u obliku srca, a rok izrade je 3 dana.

Personalizirana čokolada s fotografijom

Cijena: 49,00 kuna

Foto: Poklonime.hr

Stavite fotografiju svoje obitelji, unučadi ili kućnog ljubimca na ovu super slatku čokoladu i i iznenadite svoje najmilije domišljatim poklonom.

Kozmetički set L’Oréal Paris

Cijena: 139,30 kuna

Foto: Notino.hr
Razveselite sebe i svoje bližnje savršenim kozmetičkim setom L’Oréal Paris. Set s make-upom je uvijek savršen blagdanski izbor, a sastoji se od maskare sa dodatnim volumenom za trepavice te essie laka.
Cijena: 225,00kn
Foto: Loccitane.com

Ukoliko se odlučite za luksuzne mirisne proizvodi za njegu tijela i ruku, sigurno nećete pogriješiti. Nježna mirisna hidratacija i neodoljivo parfumirana koža cvjetnim notama u svakome će probuditi blagdanski svečani ugođaj. Ovaj set sadrži mlijeko za tijelo Rose Jasmin, 250 ml te kremu za ruke Rose Jasmin, 30 ml.


Komentari