‘NE ŽELIM ULAZITI U VAŠU INTIMU, ALI…’ Sramotan oglas za garsonijeru u Dubravi, ovo morate pročitati!

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Društvenim mrežama proširio se oglas jedne Splićanke. Barem se tako predstavila. Ona iznajmljuje garsonijeru u Dubravi, ali ono što je napisala će vas začuditi.

“Iznajmljujem garsonijeru u Zagrebu, kvart Dubrava. Grijanje je na plin, ali postoji i ugrađen ventilator. Stan se nalazi na 4 katu, zgrada ima dizalo te se nalazi u blizini autobusnog stajališta. Kvart je relativno miran. Cijena je 350 eura plus režije. Molim vas da se javljaju samo osobe rimokatoličke vjeroispovijesti.

Riječ je o mojim uvjerenjima te ovim putem samo želim napomenuti. Isto tako unaprijed molim da izvadite dokument o potvrdi primljenih sakramenata. To lako podignete u vašoj matičnoj crkvi. Bez toga ne možete uzeti stan u najam. Ne želim ulaziti u vašu intimu, ali prednost imaju ljudi koji su braku. Može i mladi par, ali onda da se drže onoga da nema snošaja prije braka. Unaprijed se radujem novom stanaru i uspješnoj suradnji. Samo bez suvišnih komentara, hvala”, napisala je u grupi Podstanar.hr najam stana/najam sobe/ tražim cimera-cimericu.

Odmah su joj se javili i brojni komentatori.

Foto: Screenshot/Facebook
Foto: Screenshot/Facebook

Komentari