NE TREBAJU NAM VIŠE! Ove trendove treba zaboraviti i ostaviti u 2016. godini (FOTO)

Instagram/ fashionfitfame

Neki trendovi neobjašnjivo brzo zažive.

Kao što loše odluke i loša sjećanja ostavljamo u godini na izmaku tako trebamo i loše trendove koji su poharali modni svijet iako ne znamo točno zašto.

Prve na listi su “mom jeans”, odnosno traperice širokog kroja i visokog struka. Iako se nekima, naravno, sviđaju one ne laskaju nikome. Jasno nam je da su iznimno udobne, ali vašoj figuri ne čine uslugu.

Instagram/ mikey_moore84
Instagram/ mikey_moore84

Na listi trendova koje trebamo zaboaviti su i krznene “šlape”. Ovo je jednostavno ružno i to nam je dovoljan razlog zašto ih ne želimo gledati u sljedećoj godini.

Alliexpress
Alliexpress

Iza njih sljede majice s naramenicama, ali bez ramena. Koja je svrha ovog?

Instagram/ melissa_closet
Instagram/ melissa_closet

Bodiji sa “žnirancima” na prsima. Izrezi su često vrlo duboki, a potkošulja ne dolazi u obzir. Protiv bodija nemamo ništa, nemamo ni protiv žniranaca, ali kombinacija te dvije stvari je stvarno već dosadna, a vidimo je na svakog trećoj curi.

Instagram/ khanomak_inc
Instagram/ khanomak_inc

Slijedi nešto što je “izronilo” iz devedesetih, a voljeli bisno da se vrati nazad odakle je i došlo. Spavaćice se sada podvaljuju pod haljine i nose preko majica, to nam stvarno ne treba.

Instagram/ 5minutesfashion
Instagram/ 5minutesfashion

Posljednje na našoj listi su (pre)poderane traperice. Ok, rupe na koljenu, ili nekoliko sitnih razderotina izgledaju simpatično, ali traperice koje se jedva drže na tri konca nisu ni simpatične ni lijepe. To često izgleda kao da su prije nošenja upale u kavez s nekom divljom zvjeri.

Instagram/ da_midays
Instagram/ da_midays


Komentari