Ne propustite crni petak kod Maje Šuput. Donosimo sve detalje popusta

Crni petak najveseliji je dan za sve ljubitelje shopinga, a toga je svjesna i naša glazbenica i voditeljica Maja Šuput.

Povodom toga, njezin brand Majushka nudi niz proizvoda na popustu do 30 posto. Inače, pjevačica je svojim obožavateljima osnivanjem brenda htjela pokloniti jedan skroz novi aspekt  njezinog umjetničkog i poslovnog djelovanja. Donosimo vam popis sniženih proizvoda.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Majushka slušalice u obje verzije Kitty Cat i Princess, na popustu koštaju 181,30 kunu.Osim što su dizajnirane da služe kao najmoderniji dodatak na kosi, zbog adaptera koji dolazi u kutiji prilagođenje za slušanje glazbe s bilo kojeg tipa uređaja. Ono što je apsolutni bonus jest prekrasna kutija koja kasnije služi kao vlastita torbica.

 

Na akciji su se našli i Majin Shu Shu parfem i toaletna voda. Oba koštaju 279,30 kuna. Senzualni Shu Shu je isprepleten zanosnim notama bergamonta, frezije i crnog ribizla koje nas vode u samo srce parfema satkano mirisom jasmina, cvijeta naranče i makaronom od maline. Za završne note ovog neodoljivog mirisa, parfem je još i prožet slatkim bademom, baršunastim mošusom i mirisom drvene kore.

 

 

Antibakterijski gel iz radionice Majushke pravi je dokaz da zdravlje i ljepota mogu ići zajedno. Maja ga rado naziva i “zaštita sa stilom”, jer osim što štiti od bakterija i virusa, sadržaj gela uključuje i miris Shu Shu parfema. Manje pakiranje koštat će vas 104,30 kune, a pakiranje od 500 ml 133 kune.


Komentari