NAJNOVIJA KOZMETIČKA TEHNOLOGIJA: Novi trend oblikovanja obrva (VIDEO)

FOTO: Instagram

Novi trend oblikovanja obrva potpomognut najnovijom kozmetičkom tehnologijom.

Životni tempo u 21. stoljeću postao je sve užurbaniji: aktivniji smo, više brinemo o svome izgledu, no trendovi se mijenjaju iz mjeseca u mjesec i ponekad ih je teško pratiti, posebice što se tiče kozmetičkih trendova. Potom nastojimo pronaći šminku koja će biti što dugotrajnija, lagana za nanošenje i koja će nam pružiti određen sjaj!

Važnu ulogu u brizi za izgled svakako imaju obrve, potvrdili su i znanstvenici, jer  suoblik i izgleda obrva važni za cjelokupan izgled našeg lica. Još se nedavno slijedio trend tankih obrva, no sada su u modi guste. Žene su, dok je još trajao trend tankih obrva, redovitim čupanjem oslabile korijen dlake i čeka ih puno posla ako ih žele popuniti, a neke idu toliko daleko da ih i tetoviraju. No, tehnologija se razvija brzinom svjetlosti i donosi rješenje iz Velike Britanije!

Riječ je o – WUNDERBROW – novoj tehnologiji oblikovanja obrva, kojom do savršenih obrva možete doći jednim korakom, a traje danima! U kratkom vremenu postao je svjetski hit, a o njemu pišu svi vodeći modni magazini kao što je Vogue, COSMOPOLITAN, WomensHealth, DailyMail, OK! i drugi. U najvećoj britanskoj drogeriji BOOTS ubrzo je postao jedan od najprodavanijih artikala za obrve.

WUNDERBROW je uz pomoć najnovije kozmetičke tehnologije stvorio izuzetno dugotrajan make up koji je jednostavan za nanošenje, izgleda prirodno te podiže vaš izgled – sve to u jednom jednostavnom koraku koji zahtijeva manje od 2 minute.

Uz WUNDERBROW sada možete udobno i pouzdano ići kroz dan znajući da izgledate jednako upečatljivo i ženstveno od jutra do večeri – a ako to želite i sljedeći dan.

FOTO: Instagram
FOTO: Instagram

Zašto odabrati WUNDERBROW?

Guste i glamurozne obrve

  • vodootpornost
  • traju danima
  • bez neugodnog mrljanja
  • brzo i lako nanošenje
  • postojanost boje
  • prirodan izgled

Učinak i izgled nakon nanošenja možete provjeriti na službenom Instagram profilu Wunderbrowa.

Posebnost i tajna ove tehnike oblikovanja obrva

WUNDERBROW sadrži ekskluzivnu mješavinu sitnih vlakana nalik obrvama u kombinaciji s posebno tretiranim pigmentima dizajniranim za maksimalno hvatanje za kožu oko obrva, te za same obrve. Takav kompleks vlakana se nakon toga miješa u jedinstveni PermaFix Gel kako bi se stvorila fleksibilna matrica koja prirodnu boju i vlakna sigurno veže na vaše obrve. Rezultat toga je potpuno prirodan izgled i savršeno oblikovane obrve koje traju danima.


Komentari