Najiščekivaniji niche parfem ovoga ljeta oduševio svojim zavodljivim notama, obožava ga i Sonja Kovač

Creed Wind Flowers (Foto: PR)

Cvjetni i svjež. Zavodljiv i zanosan. Baš kao stvoren za uživanju u slobodi i ljetu pred nama. Otvara se slatkim jasminom, omotanim oko oštrog mirisa cvijeta naranče iz Tunisa, ublažen notom breskve.

Maglovit miris irisa i dekadentna kremasta pralina produbljuju bazu, kao i uzdižuća mirisna nota cvijeta naranče koja savršeno balansira s mračnom cvjetnom dubinom. Jednostavno – božanstveno!

Creed (Foto: PR)

Ljubitelji niche parfema kažu da je ova formulacija pravo malo remek djelo s potpisom čuvene parfemske kuće The House of Creed. ,,Nakon Londona, Miamija i Dubaija, Beograd je četvrti grad u kojem je predstavljena najnovija kreacija kuće Creed. Inspiraciju za svoj najnoviji parfem Olivier Creed je pronašao u jedinstvenoj kombinaciji gracioznosti i snage pokreta balerine kroz vjetar. Tako je i stvorio ovaj predivan miris s magičnim tonovima”, poručili su iz DP Lux grupe, ekskluzivnog distributera najpoznatijih niche parfema u regiji.

Na promociji u Beogradu okupila su se brojna poznata imena iz regije, a među njima i influenserica Sonja Kovač koju je parfem oduševio, glumica i Belodore ambasadorica Jelena Gavrilović, glumice Nina Janković i Tamara Dragičević, glumac Petar Benčina, pjevač Sergej Ćetković, influenserica Ena Luna i brojni drugi.

Sonja Kovač (Foto: PR)
Ena Luna (Foto: PR)

Creed Wind Flowers potražite u Ilici 7 u trgovini Belodore ili na www.belodore.hr. Belodore je najveća regionalna trgovina niche parfema. Uz unikatne parfeme, nudi i skin care kozmetiku vrhunskih niche brendova te luksuzne svijeće i mirise za interijere.


Komentari