NA PLATOU KULTNOG ZAGREBAČKOG KLUBA: Ako ste u potrazi za kul stvarima, dođite na buvljak!

Foto: Ful Kul Buvljak

Novi Ful Kul Buvljak će se održati u subotu 11.rujna, na platou poznatog zagrebačkog Boogaloo Cluba. Riječ je o dogoađanju koje se održava jednom mjesečno na platou i maloj dvorani u ljetnom periodu, te u velikoj i maloj dvorani u zimskom periodu u prostoru kultnog kluba. No ovoga puta će se održati samo na platou jer je Stožer civilne zaštite zabranio sajmove u zatvorenim prostorima, a gramofonske ploče i ostala glazbena i filmska memorabilija će ovoga puta biti smještena na velikoj natkrivenoj ljetnoj pozornici na platou.

Foto: Ful Kul Buvljak

Ful Kul Buvljak nije samo običan buvljak jer pored bogate i raznovrsne ponude ima svoj stil i stav, a atmosferu takvu da neki ljudi dolaze samo na druženje, piće i glazbu koju će ovoga puta vrtititi DJ Sale Papillon uz set kultnih ali manje poznatih pjesama bendova iz 70’s 80’s, 90’s, tj alter rock, post punk, indie, psychedelic rock, new wave, dark.

Foto: Ful Kul Buvljak

Odaziv izlagača je također do sada bio iznad očekivanja kao i kvaliteta ponude koja je stvarno bila na nivou europskih gradova te slobodno možemo reći da je ovaj događaj u rangu s buvljacima u Amsterdamu, Berlinu, Londonu, a za što su najviše zaslužni izlagači, kao i organizatori, pa i sama lokacija koja je vrlo atraktivna i nudi sve sadržaje koje bi jedan buvljak trebao imati.

Foto: Ful Kul Buvljak

Ful kul buvljak je koncipiran na prodaji i zamjeni raznoraznih zanimljivih stvari tj predmeta. Znači, svi koji imaju kolekcije ful kul odjeće, obuće, nakita i drugih modnih dodataka, umjetnina, knjiga, stripova, gramofonskih ploča, CD-ova, DVD-ova, kazeta, VHS-a, poštanskih markica, crteža, plakata, bedževa, prišivaka, instrumenata, antikviteta, svijećnjaka, ogledala, lampi, bicikala ili možda sami nešto dizajniraju ili izrađuju, a žele to prodati, mijenjati ili izlagati pozvani su da nam se pridruže ove subote, a mogu se prijaviti na ovaj mail.

Foto: Ful Kul Buvljak

Za one koji ne znaju, Boogaloo Club se nalazi na adresi Ulica grada Vukovara 68 u sklopu zgrade Pučkog otvorenog učilišta, a ulaz u klub je iz Ulice Ivana Lučića na raskršću sa Čazmanskom ulicom.


Komentari