Na jednom mjestu pronađite savršene Božićne poklone za sve, uz hrvatske proizvode vrhunske kvalitete!

Vrijeme darivanja sve je bliže, a kako bi na vrijeme odabrali idealne poklone za svoje najbliže, portal Zagreb.info od 23.11. do 21.12. svaki dan donosi zanimljive i originalne ideje za poklone!

Ako ste u potrazi za idealnim Božićnim poklonima za svoje najdraže ili pak možda želite sebe počastiti, a pritom ne želite bankrotirati i ne želite provesti svoje slobodno vrijeme u gužvi, pronašli smo pravu adresu za vas. Sve što vam treba jednostavno u par klikova naručite iz udobnosti i sigurnosti svojeg doma ili ureda i iskoristite brzu i besplatnu dostavu gdje god želite, kao i popuste i poklone uz kupnju te brojne druge pogonosti koje vam se nude.

A ako ste uz sve ove pogodnosti, ove godine odlučili prednost dati hrvatskom proizvodu, Anzotica Cosmetics, domaća tvrtka iza čijih proizvoda stoji stručni tim farmaceuta je sve što tražite. Njihovi inovativni clean kozmetički proizvodi sadrže isključivo sigurne i dozvoljene sastojke iznimne kvalitete od kojih se posebno izdvajaju ekstrakti i aktivne tvari prirodnog podrijetla. A svoju popularnost grade i na činjenici da nisu testirani na životinjama.

U kolekciji proizvoda tvrtke Anzotica Cosmetics posebno se izdvajaju linije Moja Oaza i Luxea, od kojih se Moja Oaza oslanja na snagu prirode, potpomognute inovativnom tehnologijom, dok Luxea kozmetički proizvodi nastaju kao spoj visokoefikasnih luksuznih sastojaka kao što su zlato i kavijar.

Anzotica Cosmetics proizvode možete pronaći i u više od 1.200 ljekarni diljem Hrvatske, a na njihovom webu do 30.11. možete ostvariti popuste na setove, poklon pakete ili pojedine proizvode, kao i besplatnu dostavu na sve narudžbe te dobiti poklon Kremu za ruke Jojoba&Neven za kupnju iznad 300 kuna. Dodamo li i da  trenutno traje Black Friday week u kojem možete ostvariti -20% popusta na ukupnu kupovinu koji vrijedi i na već snižene artikle, onda možemo reći da nema bolje pozivnice za shopping. Predstavljamo vam najbolje iz njihove ponude.

Savršena ponuda iz Luxea kolekcije

Osim glamuroznog sjaja i zavodljive kombinacije mirisa, Luxea proizvodi pružaju i dubinsku njegu, zaštitu od okolišnih čimbenika i preuranjenog starenja te predstavljaju malu dnevnu dozu luksuza kojeg si volite i možete priuštiti.

Luxea poklon paket idealan je izbor ako tražite savršen poklon za dragu osobu bez obzira na prigodu. Paket je već prigodno zapakiran i uvijek je dobra ideja za blistavu ljepotu i dašak glamura. Sadrži Luxea parfumiranu esenciju i Luxea ultimativnu luksuznu 5 u 1 zlatnu masku za lice. Trenutno je sa 275,00 kn snižen na 199,00 kn.

Set za blistavu kožu lica START+ sadrži proizvode za osnovnu beauty rutinu lica svih tipova kože, posebno namjenjenih hidrataciji i smanjenju bora: Zaštitnu dnevnu kremu za lice, Beauty Elixir serum za lice i noćnu Velvet Caviar kremu za lice. Trenutno je sa 464,70 kn snižen na 349,90 kn.

Set za blistavu kožu lica MAX+ sadrži proizvode za cjelokupnu beauty rutinu lica svih tipova kože, posebno namjenjenih dubinskoj hidrataciji, smanjenju bora, podočnjaka i hiperpigmentacije: Zaštitnu dnevnu kremu za lice, Beauty Elixir serum za lice, noćnu Velvet Caviar kremu za lice, Glow okoloočnu kremu i 5u1 Zlatnu masku za lice. Trenutno je sa 769,50 kn snižen na 549,90 kn.

Odlična ponuda iz Moja Oaza kolekcije

Moja Oaza poklon paket idealan je poklon za rođendan, Božić ili Valentinovo. Sastoji se od nagrađivane kreme od strane dermatologa, Kreme za lice Kolagen&Ceramidi koja koži pruža zaštitu tijekom čitavog dana, dubinski ju hrani i hidratizira te njegujućeg Balzama za usne Kokos. Sada je sa 130 kn snižen na 99 kuna.

Set za problematičnu, masnu i mješovitu kožu lica sadrži proizvode za cjelokupnu njegu kože sklone aknama, prištićima, miteserima i komedonima, kao i masne te mješovite kože lica koja je mjestimično masna i problematična, a mjestimično suha. Tu su Med za čišćenje lica na bazi organskog meda i livadnih biljaka, Zen serum za lice, Krema za lice Kolagen&Ceramidi i Krema za kožu sklonu aknama koja sadrži ulje čajevca, korijen sladića, koru vrbe, jojobu, kao i keratoličke agense: glikolnu i salicilnu kiselinu. Sada je snižen sa 349,60 kn na 299,90 kn.

Set za suhu, osjetljivu i reaktivnu kožu lica sadrži proizvode za cjelokupnu beauty rutinu suhe i osjetljive kože sklone suhoći, zatezanju i crvenilu – Med za čišćenje lica, Zen serum za lice i Kremu za lice Kolagen&Ceramidi. Sada je snižen sa 269,70 kn na 251,90 kn.


Uživajte u shoppingu i iskoristite sve ove pogodnosti, sigurni smo da ćete u ponudi pronaći nešto za sebe ili svoje najdraže, ali požurite jer ponuda vrijedi do isteka zaliha, a zalihe su ograničene.


Komentari