‘Must have’ komadi za najbolje ljetne outfite: Počeo Summer Sale u Designer Outletu Croatia!

Prvi krug ljetnih sniženja već nas je okrznuo. S početkom srpnja u izlozima naših omiljenih brendova osvanuo je natpis koji nas uvijek uspije namamiti da zavirimo u ponudu – SALE!  I u modnom gradiću na otvorenom zavladala je shopping manija pa vam Designer Outlet Croatia donosi Summer Sale ponudu u kojoj možete odabrati odjeću, obuću i modne dodatke za cijelu obitelj uz popuste do čak 70%!

Šarmantni modni gradić nedaleko od Zagreba primamljiva je shopping lokacija tijekom cijele godine jer osim ugodne atmosfere i jedinstvene arhitekture ondje možete pronaći više od 100 fashion i lifestyle brendova po neodoljivim outlet cijenama. Summer Sale donosi najtraženije ljetne komade snižene do 70%.

S ljetom su se na modnu špicu došetale i boje koje obožavamo nositi čim se pojavi sunce. Početak ljeta zato treba obilježiti novim odjevnim komadima koji će ispuniti sve ono što očekujemo od ljetne odjeće. Romantične i prozračne haljine modnih brandova Armani Exchange, Desigual i Sportina sigurno će biti pri vrhu odabira vaših ljetnih outfita. Za pripadnice ljepšeg spola koje se ni u toplim danima ne mogu odvojiti od hlača, Pepe Jeans i Guess ima modele u kojima nećete proći nezapaženo. Boje nas ne zaobilaze ni prilikom odlaska na plažu, a modni brendovi Yamamay, Lisca i Undercolors of Benetton nude širok izbor jednodjelnih i dvodjelnih kupaćih kostima. Lagani materijali i obojana jednostavnost ljeti su poželjni i u muškim outfitima. Klasične bermude modne marke Polo Ralph Lauren, Tom Tailor ili Barbolini lako ćete kombinirati sa običnim T-shirtom u jarkim bojama ili casual polo majicom. Od obuće ljeti očekujemo puno pa su nam osim natikača za plažu potrebne i sandale za dnevne kombinacije, cipele na petu za izlazak i tenisice za trening. Mass, Corso Roma i brojni drugi brendovi imaju sve modele cipela koje trebate imati ove sezone.

Ljeti volimo provoditi vrijeme na otvorenom, a sniženja u trgovinama ne želimo propustiti pa se Designer Outlet Croatia čini kao savršena destinacija na kojoj možete pronaći najpopularnije modele po najpovoljnijim cijenama. Sve informacije o Summer Sale ponudi dostupne su na www.designeroutletcroatia.com.


Komentari