Multibrend trgovina u centru Zagreba ‘Maria Store’ dovela još dva luksuzna brenda u svoju ponudu

Foto: Instagram

Maria Store godinama u centar Zagreba i centar Dubrovnika dovodi najpoznatije luksuzne brendove. Među njima su Valentino, Saint Laurent, Celine, Loewe, Alaïa, Bottega Veneta i drugi, a njima su se ove sezone pridružili i brendovi Cult Gaia i Nensi Dojaka, piše Super1.telegram.hr.

Cult Gaia je kalifornijski brend koji je osnovan 2012. godine. Najveću popularnost donijela im je njihova Ark torba od bambusa koja je lansirana 2013. godine i koja danas već ima kultni status. Njihovu pletenu haljinu ‘Serita’ 2020. godine nosile su Rosie Huntington-Whiteley, Hailey Bieber, Camille Charriere, Matilda Djerf i mnoge druge svjetske modne ikone. Iza brenda stoji dizajnerica Jasmin Larian Hekmat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CULT GAIA (@cultgaia)

Nensi Dojaka londonska je dizajnerica albanskog podrijetla. Popularnost je stekla prošle godine kad je osvojila LVMH nagradu koja podrazumijeva 300 tisuća eura potpore i godinu dana mentorstva stručnjaka iz grupacije LVMH. Brend je poznat po seksipilnim odjevnim predmetima nastalim slaganjem slojeva svile, a koji nose prizvuk donjeg rublja. Haljine ovog brenda obožavaju i poznate osobe poput supermodela Belle Hadid, glumice te modne ikone Zendaye, glazbenice Dua Lipe, glumice Emme Watson, manekenke Emily Ratajkowski i brojnih drugih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nensi Dojaka (@nensidojaka)

Što je sve od njihovih odjevnih predmeta stiglo u Hrvatsku možete provjeriti u Maria Storeu u Zagrebu i Dubrovniku.


Komentari