Nije nepoznanica da je kupnja badića noćna mora za mnoge.

Ljeto je napokon stiglo, vrijeme je godišnjih i većina nas jedva čeka odlazak na plažu. Nešto ružniji, ili tužniji dio ovog doba godine je potraga za badićima, pogotovo ako ste prirodno obdarene oblinama. I dok neki zavide na velikim grudima, one stvaraju velike probleme pri kupnji badića, s druge strane ni za velike guze (koliko god popularne sada bile) nije lako pronaći donji dio.

Za sve žene čije košarice prelaze slovo D, a gaćice broj 40, bacili smo se u potragu i pronašli badiće iz kojih ništa neće kiptjeti, već će “grliti” vaše obline baš gdje je to potrebno. Nažalost, badići za žene s oblinama nisu jeftini, ali u ovom slučaju isplati se uložiti, ukoliko ne želite da se grudi otmu kontroli na plaži.

LISCA

Lisca je specijalizirana trgovina i u njoj broj mogu naći one sitnije, ali i one s većim grudima. Plus je, naravno, kvaliteta, ali cijena je malo paprenija. Njihove veličine i modeli dolaze u rasponu od A do G košarice, a ovo je samo dio ponude.

Osim raznih modela grudnjaka, tu su i gaćice, od onih na vezanje, preko bokserica sve do visokog struka.

TRIUMPH

I ovo je jedan od poznatijih brendova baš zato što u ponudi imaju veličine koje mogu kupiti žene s većim grudima. Ako se ipak u dvodjelnim badićima ne osjećate ugodno, ovdje možete pronaći jednodjelne koji su jednako lijepi i imaju ugrađene košarice.

ANITA

Trgovina Anita nalazi se u Jurišićevoj i specijalizirani su za donje rublje i badiće s velikim rasponom veličina. Izdvojili smo modele čije košarice idu čak do slova I.

PALMERS

Ovo je jedna od najskupljih opcija, ali nude širok raspon veličina.

PLETIX

I u Pletixu ćete morati izdvojiti nešto više novaca za badiće, ali ipak su hrvatske proizvodnje i kvalitete, osim toga nude i velike košarice te duboke gaćice.

ULLA POPKEN

Ova trgovina specijalizirana je za plus size žene i zapravo male veličine i ne drže. To je pak plus za sve prirodno obdarene žene jer ovdje zaista mogu pronaći pregršt proizvoda u većim brojevima.

>>> Veliko istraživanje Lucije Lugomer o ponudi badića većih konfekcijskih brojeva: Otkrila koliko su plus size žene zakinute

Komentari