Modni brend kojeg obožavaju Zagrepčanke izbacio kolekciju za pse i njihove vlasnike! Saznali smo cijenu majica

Foto: Instagram/H&M

S dolaskom hladnijih dana mnogi su odlučili obnoviti jesensku, odnosno zimsku kolekciju odjeće. I dok prošlogodišnje kapute i jakne mijenjamo novima, vlasnici četveronožnih članova obitelji zasigurno neće zaboraviti ni na svoje mezimce koje također treba ugrijati prilikom šetnji u nadolazećim mjesecima. A kako u svojim outfitima ne bi prošli nezamijećeno, pobrinuo se popularni modni brend H&M koji je izbacio liniju ˝matching˝ odjeće za pse i njihove vlasnike.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ? ? ? ? ? ? ? (@thoughtful91)

Ako ste maštali o usklađenom looku sa svojim ljubimcem, onda zasigurno ne smijete propustiti priliku da ugrabite svoj primjerak sportskih majica koje će jednako dobro pristajati vama, ali i vašem dlakavcu. Popularne dukserice tako dolaze u dvije boje – sivoj s kapuljačom te bež varijanti bez kapuljače.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Róża K (@roza_i_buldogi)

Za sivu kombinaciju trebat ćete izdvojiti 150 kuna za sportsku majicu za psa, koja dolazi u nekoliko veličina, te oko 190 kuna za identičnu takvu majicu u vašoj veličini. Bež varijanta cjenovno je nešto prihvatljivija pa tako majica za psa stoji oko 110 kuna dok je ona za vlasnika oko 190 kuna.

 


Komentari