MEĐUNARODNO PRIZNANJE! Ledo Hešteg osvojio nagradu za najbolje komercijalno rješenje

Međunarodno udruženje proizvođača sladoleda (IICC – International Ice Cream Consortium) na svojoj je godišnjoj konferenciji Ledu dodijelilo čak tri vrijedna priznanja.

Ledu su dodijelili: zlato za Ledo Hešteg te srebro za King Love i Lollipop. Konferencija je održana u Barceloni, a Ledo je ponovno nagrađen zahvaljujući svom kreativnom pristupu, izuzetnim rješenjima i naprednim tehnologijama.

Novost iz Leda koja je ove godine zaokupila pažnju IICC – a, ali i potrošača, je Ledo Hešteg, koji je ponosno ponio prvu nagradu za najbolje komercijalno rješenje u 2016. godini. Naime, stručnjake je oduševio jedinstveni oblik Hešteg sladoleda na dva štapića koji se može dijeliti u stvarnom, ali i online svijetu.

Radi se o jedinstvenom sladoledu novog oblika i okusa kakav ne postoji nigdje na svijetu. To je sladoled na dva štapića, #sladoledazašeranje, a napravljen je od ukusne kombinacije vanilije s preljevom od naranče.

Uz zlato, Ledo je osvojio srebro u kategoriji najboljeg sladoleda godine za King Love, vrhunski sladoled koji spaja čokoladnu mousse strukturu i punjenje od jagode. U kategoriji najinovativnijih sladoleda srebro je osvojio Ledo Lollipop, sladoled koji će potrošači imati prilike isprobati sljedeće godine.

ledo-hashtag

Postavljaju nove trendove i ruše granice

„International Ice Cream Consortium djeluje već 30 godina te okuplja brojne proizvođače sladoleda diljem svijeta. Kroz naš intenzivni angažman u IICC-u prepoznati smo kao inovativna i tehnološki napredna kompanija koja već godinama osvaja brojne nagrade na ovoj prestižnoj konferenciji. Nagrada za najbolje komercijalno rješenje kao i dvije srebrne nagrade potvrđuju našu jaku poziciju lidera kako u regiji tako i svijetu. Cilj nam je i dalje biti vodeći u inovacijama na svjetskoj razini te osluškivati želje i potrebe naših potrošača“, istaknuo je Dario Vrabec, predsjednik Uprave Leda.

Ovim se nagradama Ledo iznova dokazao kao kompanija koja godinu za godinom postavlja nove trendove i ruši granice. Osim ove međunarodne nagrade, Hešteg #sladoledzašeranje je i dobitnik nagrade CROPAK. U konkurenciji mnogobrojnih ambalaža iz cijele Hrvatske, koje su se natjecale na Festivalu ambalaže FEST.A

CROPAK, Hešteg #sladoledzašeranje izdignuo se iznad ostalih i osvojio prestižnu titulu serije ambalaže s najboljim grafičkim dizajnom.


Komentari