Maturanti, pozor! Hrvatski brendovi Varteks i Galileo imaju za vas popuste na odijela!

Odijelo
en.wikipedia.org

Uskoro kreće sezona maturalnih večeri, a osim zabave, plesa i hrane, najvažnije je i dobro izgledati. Momci se obično okreću finim i elegantnim odijelima pa smo zato ih odlučili podsjetiti gdje su ove sezone najluđi popusti upravo za maturante.

 

Modna i tekstilna kompanija Varteks d.d., danas vodeća hrvatska tvrtka u proizvodnji i prodaji odjeće, osnovana 1918. godine, u svojoj gotovo stoljetnoj tradiciji mijenjala se i razvijala sukladno potrebama tržišta i kupaca, istovremeno zadržavajući svoju kvalitetu i prepoznatljivost.

Kroz 100 godina postojanja i rada Varteks je stvarao modu. Stilski i zanatski izvanrednim kolekcijama odgajao je generacije da prepoznaju i biraju lijepu i kvalitetnu odjeću.

Ne postoje generacije koje nisu vezane uz Varteks: kao zaposlenici Varteksa, stipendisti, dobavljači, poslovni partneri, ambasadori ili kupci.

Varteks je uvijek bio prvi i najbolji susjed: varteksove prodavaonice još od 1952. nalazile su se u svim gradovima u regiji pa je time ponuda dobre odjeće uvijek dostupna potrošačima.

Varteksovu obitelj kroz povijest činili su vlastiti brandovi VarteksPhillipe Vartin, Luis Fabre, Edora, Focus, Varteks InternationalDi Caprio by Varteks. Danas Varteks opet objedinjuje svoju ponudu kroz krovni brand Varteks.

Za modne znalce koji žele nešto više ili drugačije, Varteks je razvio ekskluzivnu liniju šivanja po mjeri Tailor made by Varteks.

Tržišna orjentacija Varteksa osigurala je kompaniji na ovim prostorima liderstvo kroz povijest. Otvorenost prema novim idejama i naprednim tehnologijama, suradnja s relevantnim institucijama i ustanovama te pravovremena implementacija tržišnih impulsa osigurali su Varteksu vodeću poziciju u modnoj industriji na ovim prostorima.

GALILEO je hrvatski brand koji od svog osnutka, 2002. godine za cilj ima približiti svjetske modne trendove suvremenom muškarcu i to kroz zajednički rad na pomno odabranom dizajnu i kvaliteti materijala. Tijekom godina se razvijao te se nametnuo kao neosporni tržišni lider među trgovinama muške mode.

Osim Hrvatske, gdje sada ima već 37 prodajnih mjesta, Galileo nastavlja svoju ekspanziju po regiji.

2015. godine otvara svoja vrata u Sloveniji, u kojoj sada broji već 8 prodajnih mjesta te u proljeće 2017. godine ulazi u Srbiju gdje danas ima 7 prodajna mjesta. U listopadu 2017. godine otvoreno je prvo prodajno mjesto u Slovačkoj, u Bratislavi.

Galileo je oduvijek imao jasnu viziju u kojem smjeru želi ići i razvijati se te se tvrtka potpuno okrenula k cjelovitoj ponudi za svakog muškarca. U ponudi se nalaze odijela, sakoi, košulje, hlače, jakne, veste, majice, cipele, satovi, naočale, remeni, ukratko sve što jedan muškarac može trebati, na jednom mjestu. Galileo koncept je spoj kvalitete proizvoda, jedinstvenog dizajna i imidža branda. Branda koji karakteriziraju visoko estetizirana odijela, odijela koja dodatno naglašavaju muževnost. Galileo je utjelovio muškarca za 21. stoljeće, poslovnog ali s dozom urbanosti i naglašene elegancije.

Iako se Galileo može okarakterizirati kao brand za mušku poslovnu modu, on u svom modnom portfelju nudi mušku modu za svaku prigodu; odjeću, obuću i modne dodatke za ležernije, sportske varijante. Imati dobro muško odijelo glavni je prioritet svakog muškarca.

Usvajanjem trendova modernog europskog i svjetskog poslovanja te neprestano unapređujući kvalitetu rada i radnog okruženja, Galileo je danas među vodećim trgovinama Adriatic regije u svom segmentu.

Komentari