Masku za lice više ne morate čuvati u džepu, torbica za nju pravi je hit! Cijena prava sitnica

Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Maske za lice postale su neizostavan dio naše svakodnevice. Mnogi high street brendovi od maski su napravili pravi modni hit, no njihova uloga nije dio outfita, već da nas štite, što ne smijemo zaboraviti.

Kako bi na uvijek bile pri ruci, a ne u džepu, na dnu torbe ili pak zakačene za retrovizor, dizajnerica Đurđica Vorkapić osmislila je torbicu za masku. Pomoću ovog inovativnog modnog dodatka, vaša maska će biti na sigurnom i potpuno čista i kada vam nije na licu. Dakle, ova torbica, ne samo da izgleda genijalno, već ima i higijensku svrhu. Izrađena je od medicinskog materijala, koji se inače koristi u operacijskim salama. Riječ o vodootpornom i antibakterijskom materijalu, koji zadovoljava i visoke zdravstvene standarde.

Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Torbice dolaze u nekoliko različitih printeva, od jednostavnih crnih, bijelih, pa sve do cvjetnih. Prati ih možete i na 90 stupnjeva.

Vorkapić je torbicu i patentirala, odnosno zaštitila u Zavodu za intelektualno vlasništvo, a cijena iznosi svega 36 kuna. Možete ih i kupiti u njezinom butiku Hippy Garden, a ova torbica i nakon pandemije možete koristiti za „skladištenje“ novca, slušalica, kozmetike i slično.


„Te male, oku nezamjetne stvari meni su zapravo goleme te mogu uvelike olakšati život. S inovacijama je uvijek rizik, ali vrijedno je probati pa što bude, posebice sada, u vremenu kada se svi poslovi bore za opstanak“, rekla je za Večernji dizajnerica dodavši kako joj je prioritet bio napraviti nešto što će koristiti svima.

Komentari