MAJICE S POTPISOM: Pin-up ljepotica na krovu pokraj Uspinjače, divovska spremačica koja usisava ispred zagrebačke katedrale,…

foto: Artplakata

Vrijeme darivanja sve je bliže, a kako bi na vrijeme odabrali idealne poklone za svoje najbliže, portal Zagreb.info od 23.11. do 21.12. svaki dan donosi zanimljive i originalne ideje za poklone!

Zamislite ljubavni par u retro odjeći kako pleše u Radićevoj ulici dok iznad njih… leti NLO! Ako vam se sviđa ovaj scenarij, idealan ste kandidat za otkačene plakate talentiranog grafičkog dizajnera Marka Babića, pokretača branda Arplakata!

Pin-up ljepotica na krovu pokraj Uspinjače, divovska spremačica koja usisava ispred zagrebačke katedrale, golema ruka koja cijedi naranču nad kupolom zgrade u Rijeci, simpatični brkajlija kojem je kula sv. Marka u Trogiru savršeno mjesto za pjenušavu kupku… To su samo neki od motiva otkačenih retro plakata grafičkog dizajnera Marka Babića, pokretača branda Artplakata, koji se nakon što se probio na tržište sa svojom vizijom ‘drugačijih’ suvenira, koji je posebno osvojio mlađu publiku, od sada mogu nositi i na majicama – idealan Božićni poklon, zar ne?


Ako su vam se dosad svidjeli naši scenariji koje je ovaj brand plasirao kroz predivne plakate, vjerujemo da će vam se svidjeti majica koja nosi vlastitu priču”

Majice od organskog paumka možete pronaći na web stranici modna katedra , a dolaze kao muški i ženski T-shirt (170 kuna), Sweatshirt (250 kuna) ili Hoodie, u sivoj i bijeloj boji (270 kuna).

Komentari

loading...