Ljubitelje tehnologije očekuje iznenađenje: U Zagrebu se otvara nova poslovnica elektroničke opreme

pixabay

Instar Informatika, jedna od najboljih i najbrže rastućih IT maloprodaja u Hrvatskoj, otvara svoju šestu po redu poslovnicu. U subotu 19.10. od 9 sati na Savskoj cesti 133 u Zagrebu vas čeka nova oaza laptopa, vrhunskih PC računala, mobitela, igraćih konzola, periferije i ostale prateće opreme

Kažu da je brzina vrlina… to se posebno odnosi na sve vas koji želite ugrabiti fantastičan proizvod po jedinstvenoj cijeni. U novoj Instar poslovnici na Savskoj cesti 133 vas čeka ponuda kojoj ovog puta nećete moći odoljeti. Planirate kupnju romobila već neko vrijeme, a cijena vam nikako ne odgovara? Evo prilike – Xiaomi MI M365 električni romobil za nevjerojatnih 1999 kn! Najbrže Playstation ljubitelje čeka PS4 1TB konzola s 3 hit igre u paketu za samo 1899 kn! Navedene akcijske cijene vrijede za sve oblike plaćanja.

Povodom otvaranja nove poslovnice Instar vas također časti brojnim popustima na CRNO-ŽUTOM tjednu od 19. do 26.10. na svim Instar lokacijama te na webu, svejedno kako i odakle kupujete. Iz spomenutog tjedna se posebno izdvaja 20% popusta na kompletan Logitech asortiman! Pravo je vrijeme za obnovu opreme i uživanje u novim tehnologijama.

Osim što kupnjom u novoj Instar poslovnici štedite dragocjeno vrijeme jer ćete naći sve na jednom mjestu, valja spomenuti da sve kupce na navedenoj lokaciji čeka i NAGRADNA IGRA u kojoj možete osvojiti fantastičan Acer Nitro 5 gaming laptop, bez obzira na potrošen iznos! Više o pravilima nagradne igre saznajte OVDJE.

Stoga ne oklijevajte i ove subote se uputite do Savske ceste 133 gdje vas čeka pregršt iznenađenja, popusta i vrhunske tehnologije po neponovljivim cijenama!


Komentari