LIJEPA VIJEST IZ OMILJENE ZAGREBAČKE TRGOVINE: Velikom donacijom pomogli učenicima u Zambiji!

Foto: Facebook / Žabac Food Outlet

Lanac trgovine koji je dobro znani i omiljen svim Zagrepčanima, Žabac Food Outlet, velikom je humanitarnom gestom razveselio učenike jednog doma u zambijskom gradu Nawindi.

Značajnom su donacijom pomogli kupiti krevete i madrace, te nabaviti sav materijal koji je bio potreban da se dovrši prva kuća novog doma.

“”Žabac” se ove godine, također, pobrinuo da svako dijete u dalekim selima misije Nawinda dobije slatkiš: bombon, lizalicu, čokoladicu… Hvala vam za svaki dječji osmjeh i radost koju je vaša darežljivost izazvala kod ove siromašne ali radosne i zahvalne djece”, napisao je na svom Facebook profilu jedan od volontera.

Dodao je i kako su “Žabac” i djeca zambije od sada prijatelji, a zahvalio se i svima koji sudjeluju u projektu “Žabac”: proizvođačima, dobavljačima, djelatnicima, kupcima i mnogim drugima uz čiju pomoć projekt “Žabac” pomaže ugroženima i razvija svoju socijalnu djelatnost.

“Zbog svega toga iz daleke Zambije šaljemo puno dječjih osmjeha svoj djeci u Hrvatskoj, kao i svima vama dragi prijatelji koji podržavate i pomažete zakladu “Srce za Zambiju” u ostvarivanju našeg cilja: razvijanju obrazovanja u ovoj siromašnoj zemlji. Uskoro krećemo s gradnjom druge kuće đačkoga doma, u kojemu će ukupno biti smješteno 50 djevojčica i 50 dječaka srednjoškolske dobi”, rekao je sretni volonter.


Komentari