Legendarni zagrebački brend među 500 najboljih u svijetu

Kultni Salon cipela Strugar.

Proljeće sa sobom nosi nove modne kolekcije, nove trendove i zanimljive odjevne komade.

Poznati zagrebački proizvođač cipela Strugar predstavlja nove modele cipela za muškarce. Ručno rađene cipele iznimne kvalitete poznati su zaštitni znak Strugara, a najnovija kolekcija donosi nam pravo osvježenje u ponudi muške obuće – klasične cipele živih boja namijenjene muškarcima koji drže do svog izgleda i ističu se upravo po cipelama.

Ovaj zagrebački proizvođač poznat je po tradicionalnoj izradi i najfinijim materijalima koje koristi od samih početaka.

Proljetna kolekcija donosi modele cipela napravljene od prirodne boje kože koja je skroz bijela, a zatim ju u salonu Strugar ručno farbaju i patiniraju. U ponudi se posebno ističu cipele žute, plave i crvene cognac boje, a za ljubitelje malo klasičnijeg stila tu su modeli tasle loafer i wholecut u raznim nijansama amaretto boje te dodatnog sjaja.

strugar1

Inače, brend Strugar nedavno je uvršten na popis 500 najboljih cipela na svijetu portala The World of Shoes koji okuplja sve najbolje svjetske brendove cipela, piše Poslovni dnevnik.

Lijepa je to vijest za zagrebačkog obrtnika koji će ove godine proslaviti 50. godišnjicu postojanja. Uoči te velike godišnjice Strugar u travnju priprema i Trunk Show u Beču – četverodnevni pop up store u samom srcu austrijske metropole.

Sedamdesetih godina su bili hit, osamdesetih super hit. Ljubitelji kvalitetnih muških cipela masovno su hrlili u Zagreb po cipele. Kakav Trst, kakav Graz, Zagreb je imao najbolje postolare koji su radili najkvalitetnije cipele u Europi. Kao meni najdražeg, a po mnogo čemu i najuspješnijeg, spominjem Salon cipela Strugar. Tamo sam kupio svoje prve koledžice…” ispričao je Tomislav.


Komentari