Lana Jurčević ponovno oduševila kombinacijom: Evo gdje možete pronaći ove gležnjače koje vole ljetne haljinice i udobne traperice!

lalana/Instagram

Lana Jurčević na svojem Instagram profilu rado dijeli trenutke iz svojeg privatnog života, a posebice modne kombinacije koje uvijek privlače mnogo pažnje.

Zbog čestih promjena vremena i velikih kiša u kontinentalnom dijelu Hrvatske mnogi ovih dana iz svojih ormara izvlače jesenske komade.

Lana Jurčević na svojem je Instagramu pokazala jednu urbanu street style kombinaciju sastavljenu od svjetloplavih traperica, rupičaste majice dugih rukava i ležerne torbice koju je nosila oko struka, prenosi Zadovoljna.hr.

 

Kombinaciju je dopunila kaubojskim šeširom i sunčanim naočalama predimezioniranih okvira.

U prvom planu bile su pak svjetlosmeđe gležnjače od brušene kože s punom potpeticom, koje su popularne među trendsetericama već neko vrijeme, a koje će se nositi i najesen.

Poznato je da su ove cipele fleksibilni komad obuće koji izvrsno izgleda uz ljetne haljine, cvjetne suknje, ali i traperice.

Zadovoljna.hr je zavirila u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te odabrala nekoliko komada gležnjača po uzoru na Lanu Jurčević.

FOTO: Internetske stranice proizvođača

Bershka: 169,90 kn

Foto: Internetske stranice proizvođača

H&M: 676 kn

Foto: Internetske stranice proizvođača

Zara: 549 kn


Komentari