Kvartovo dolazi na Vrbane i nudi craft pive i street food po retro cijenama

Kvartovo, ležerna kvartovska zabava za ekipu uz dobru glazbu, pivo i klopu, u subotu stiže na Vrbane ispred shopping centra Point. Za totalno dobru atmosferu pobrinut će se kvartovski rock-sastav Slanci, dok će DJ Roman R plesni štimung držati do kasnih večernjih sati.

Pivo će se točiti iz atraktivnog retro kombija Beer bus, a posjetitelji će moći birati između nekoliko vrsta craft i lager piva, uz raznovrsnu ponudu street food-a. I sve to po retro cijenama.

Kvartovo je serija događanja koje se svake subote do sredine listopada održava u odabranim zagrebačkim gradskim četvrtima, afirmirajući kvartovsku subkulturu i potičući građane da ostanu u svojim naseljima, druže se međusobno, sa susjedima iz kvarta, ali i podrže mlade neafirmirane glazbenike. Kvartovo njeguje onu zagrebačku urbanu dobrosusjedsku atmosferu opjevanu u kultnim filmovima i serijama.

Kvartovo je do sada održano u Zapruđu, Dubravi i Remetincu, a zadnje subote u rujnu seli se u Špansko, gdje će na Trgu 101. brigade atmosferu zapaliti legende hrvatskog rapa Target i Suicidal uz mladu trap grupu u usponu, Liniju 146 te Adnana, glazbenika koji je surađivao sa Stokom, Neredom i Tram 11. Prve subote u listopadu Kvartovo opet odlazi u istočni dio grada, u Kozari bok gdje će atraktivni glazbeni program zaključiti poznati dvojac pod nazivom 30Zona.

Ove subote povedite cijelu obitelj na biciklijadu od Bundeka do Svete Nedelje!

 

 


Komentari