Kupci ove komode za previjanje! IKEA hitno moli da ih kontaktirate! Evo i zašto…

Izvor: IKEA

IKEA poziva sve kupce koji imaju SUNDVIK stol za previjanje / komodu, da osiguraju sklopivi dio priloženim sigurnosnim spojnicama. Ako su ih izgubili, IKEA moli da ih kontaktiraju kako bi primili nove spojnice potpuno besplatno.

IKEA je zaprimila tri izvješća o incidentima u kojima je sklopivi dio SUNDVIK stola za previjanje / komode olabavio, a djeca su pala sa stola za previjanje. U incidentima se sigurnosne spojnice nisu koristile prema uputama.

“Sigurni proizvodi su uvijek prioritet tvrtke IKEA, i doista nam je žao što čujemo o incidentima, ali sretni smo što su, prema našim saznanjima, djeca dobro. IKEA je poduzela mjere predostrožnosti i dodatno će poboljšati komunikaciju o proizvodima”, kaže Emelie Knoester, voditeljica poslovnog odjela za djecu.

U tvrtki IKEA su primijetili da kupci svakodnevno koriste proizvod kao sklopivi stol za previjanje, ali ne koriste sigurnosne spojnice, kako je navedeno u uputama. Namjena stola je zamjena pelena maloj djeci. Druga namjena mu je namještaj za pohranu (komoda).

Kao mjeru predostrožnosti, IKEA objavljuje poziv za popravak. Sve kupce koji imaju SUNDVIK stol za previjanje / komodu i koji su zagubili ili izgubili sigurnosne spojnice, mole da kontaktiraju tvrtku IKEA kako bi dobili besplatne, nove spojnice. Kupci neće morati dostaviti nikakav dokaz o kupnji, kao što je račun.

IKEA vjeruje da je proizvod siguran kada se koristi sukladno namjeni i u skladu s uputama.

“Ispričavamo se zbog eventualno prouzročenih neugodnosti”, poručili su iz kompanije, a za više informacija posjetite www.IKEA.hr ili kontaktirajte tvrtku IKEA na broj 01/ 44 55 444, piše N1.


Komentari