Kuhinje po mjeri najvećeg hrvatskog proizvođača namještaja

Foto: Prima

PRIMA se svojim uslugama u potpunosti prilagodila nastajanju kuhinje prema individualnim zahtjevima i željama.

Kuhinje koje možete naći u PRIMA salonima ne ističu se samo dizajnom, već su bogate funkcionalnim rješenjima i odgovaraju na sve želje kupaca. Široka ponuda kuhinja proteže se od blok kuhinja, preko modularnih do kuhinja po mjeri, dostupnih u različitim stilovima – od modernih minimalističkih linija do retro stila, uvijek u skladu s trendovima na tržištu.

Foto: Prima

Najvažnija odlika PRIMA kuhinja po mjeri je njihova prilagodba svakom prostoru i individualnim potrebama. Kuhinja koja nastaje u PRIMA salonima zaseban je projekt u potpunosti osmišljen baš za svakog kupca te koji se potom realizira u vlastitoj proizvodnji.

Foto: Prima

Proces započinje sastankom ili besplatnom izmjerom prostora, a nastavlja se u salonu gdje, uz stručno savjetovanje prodajnih savjetnika, nastaje savršena kuhinja. Nakon procesa proizvodnje prema dogovorenim nacrtima te uslugama dostave i montaže, nastaje mjesto okupljanja, stvaranja novih uspomena i isprobavanja novih okusa.


Foto: Prima

Najkvalitetniji materijali osiguravaju vrhunsku kvalitetu i estetski atraktivnu kuhinju koja će činiti središte svakog doma. Uz više od 200 elemenata u ponudi, PRIMA kuhinje po mjeri će se pobrinuti da niti jedan centimetar ne ostane neiskorišten.

Foto: Prima

U PRIMA salonima dostupna vam je izuzetno široka paleta boja i dekora za kuhinje po mjeri. Možete odabrati fronte u sjaj ili mat izvedbi i kombinirati ih s korpusima po željama, a posebnu pažnju PRIMA je posvetila izboru ručkica, kod kojih osim izgleda birate i završnu obradu.

Foto: Prima

Detalji poput ručkica mogu znatno utjecati na cjelokupni izgled kuhinje, a za minimalistički izgled PRIMA nudi i tip-on mehanizam za lako otvaranje bez ručkica.

Foto: Prima

Osim što odražava osobni stil, kuhinja mora odgovarati estetici cijelog doma. Kuhinja je postala dio otvorenog prostora i stoga ju je važno stilom, bojama i materijalima povezati s blagovaonicom i dnevnom sobom.

Foto: Prima

Kako biste se i sami uvjerili u kvalitetu i estetiku PRIMA kuhinja, posjetite najbliži PRIMA salon gdje vas čekaju prodajni savjetnici s kojima odmah možete dogovoriti termin 3D prostornog planiranja vaše kuhinje po mjeri.

Za više informacija, PRIMA salone možete kontaktirati putem službene e-mail adrese na: [email protected]

Foto: Prima

COCO maison dekorativno posuđe, koje je ekskluzivno dostupno u PRIMA salonima i webshopu, samo su neki od detalja zbog kojih vaša kuhinja može zablistati u punom sjaju.

Inspiraciju kako urediti svoj kuhinjski kutak možete pronaći na službenom Facebook, Instagram i Pinterest profilu.

Neka kuhanje bude zabava u kojoj sudjeluje cijela obitelj, a kuhinja ponovno postane omiljeno mjesto okupljanja puno smijeha, ljubavi i novih okusa!

Komentari