KRALJICA PRIRODNE KOZMETIKE: Ovaj brand koristi lavandu u gotovo svemu

Foto: Mala od lavande Facebook

Lavanda je svestrana biljka koja je dio brojnih kućnih ljekarni, a sve češća je i kao sastojak prirodne kozmetike. O tome svjedoči i Mala od lavande. Iza tog imena krije se Ivana Trut, poduzetnica koja je odlučila osnovati svoj brand prirodne kozmetike kojim dominira lavanda.

Mala od lavande nudi proizvode za njegu kože, kose, dezodoranse i sapune. Ivana se za lavandu odlučila s obzirom da je njezina obitelj najveći proizvođač lavande u zagrebačkoj županiji.

Kraljevski piling arome bergamot & limunska trava ? nahranio je puno kože u ovih 6g od kad je stavljen na tržište.
Bili…

Objavljuje Mala Od LavandePetak, 8. siječnja 2021.

Proizvodi Male od lavande nisu testirani na životinjama, a većinom ne sadrže ni namirnice životinjskog podrijetla, što znači da su prikladni za vegetarijance i vegane. Većina proizvoda ne sadrži ni umjetne aditive.

Osim različitih proizvoda za njegu i čišćenje lica, Mala od lavande nudi i paste za zube. Neem pasta sadri aktivni ugljen koji djeluje kao prirodni izbjeljivač zubi. Zelena glina pomaže u uklanjaju zubnog plaka.

Mala od lavande nudi prirodne deo kreme od bergamota, limunske trave i ružinog drva, a nudi i varijantu za muškarce. Dostupni su i proizvodi za djecu, kao što su zabavni jelly sapuni, baby krema s kamilicom i gelovi za tuširanje.

Ako tražite hranjivu i nježnu njegu i zaštitu kože za cijelu obitelj bit ću slobodna preporučiti Baby kreme. Dolaze u…

Objavljuje Mala Od LavandeSubota, 16. siječnja 2021.

Mala od lavande nudi i proizvode za kosu. Osim brojnih šampona, u ponudi je i hidrolat od koprive koji je odličan borac u borbi protiv peruti.

Proizvode Male od lavande moguće je naći u Tvornici zdrave hrane, ili putem webshopa. Proizvode je moguće osobno preuzeti u Sesvetama, gdje je Mala od lavande smještena.


Komentari